Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i potworna senność, ale wczoraj jak ręką odjął! Nie ma mdłości, może mięsa jeszcze nie tknę, ale martwi mnie to... Bo zaczęłam szukać na forach co to może oznaczać, no i wyszło, że nic dobrego. Mój lekarz już ma majówkę, może któraś też tak miała? Woda mineralna jest bardzo dobra, bo zawiera magnez, wapń, potas...czyli to, czego potrzebujemyAle ważne, żeby była mineralna a nie źródlana.
Ja też, wrzesień, jak Baśka:-)
-Aia- dziękuję Ci pięknie za odpowiedź, myślałam że źródlana i mineralna to to samo, ale ze mnie głupol. Cóż no kolor włosów blond mnie do czegoś zobowiązuje![]()
Najbardziej polecane dla ciężarnych są wody średniomineralizowane, ze względu na to, że można je pić bez żadnych ograniczeń. Trzeba się wczytać w etykietkę i tam jest napisane, że to średniomineralizowana woda. Na niektórych źródlanych, pod nazwą niestety w dalszym ciągu widnieje napis "mineralna", choć niesłusznie. O wodzie mineralnej mówimy, kiedy stężenie minerałów przekracza 500 mg/l, to zawsze gdzieś drobnym drukiem jest napisane. Mogę polecić od siebie Cisowiankę, Nałęczowiankę, Staropolankę. Je pijam
Objawy się zmieniają, więc może zwyczajnie będziesz miała inny zestaw teraz;-)
bo rocznik 77. Dla mnie to już ostatni dzwonek, by mnie za babcie na wywiadówkach nie brali