reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee

mamaktosia????????????????

ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee

ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm

lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..

tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...

domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh

malutka mowisz cisza???...moze przed burza???

cosiek no to sluchaj lekarza:)

MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE:))))))))

reklama
malutka bo maluch Cię pewnie zaskoczy ;-)
Koralikowa nie martw się, ja też nie mam żadnych objawów, ale liczę po prostu na to, że u mnie wszystko będzie nagle, rach ciach i po strachu :-)

Super ze tu coraz wiecej maluszków, my tez swoje musiałysmy odczekać :-) i chociaz nie jest fajnie tak siedziec i przytuptywac to widzę po Mili ze jej to było potrzebne, wykorzystała swój czas do konca i urodziła się w pełni gotowa do zycia po drugiej stronie :tak:Na razie troche brakuje organizacji, docieramy się, ja spie 2-3 godziny na dobę bo jakoś nie mogę :-D Pewnie jutro hormony opadną to będzie lepiej.
U mnie dziś ruszyło mleczko, mam nadzieje ze obejdzie się bez eksplozji,trochęboli ale najgorsze jest obkurczanie macicy jak mala zaczyna ssac- prawie jak drugi porod:baffled:

Piszcie na prva jak się ktoras rozpakuje bede pomalu ogarniac! (rowniez jak widzicie ze kogos brakuje a macie dane to piszcie, bedzie szybciej)

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki!!!!

Dziewczyny już niewiele Wam zostało, dacie radę :-) ja jestem ciekawa, która w święta urodzi :-D co za pogoda.. młody marudny, pojedzony a spać nie chce teraz zasnął eM poszedł do pracy na noc ciekawe czy damy radę sami, bo on w nocy przewijał, a ja cyca dawałam:baffled:;-)

mamuska koriander hee no kangurzyce...

agkrk ja obstawiam siebie,,z moim pechem,.w wigilie mnie zlapie,w drugi dzien swiat wyjde,heeee...i swieta z glowy,bo w szpitalu beda....ja tak caly czas obstawiam....

koriander super ze mleczko ruszylo....

mamuska tez na takie cos licze.niby nic sie nie rusza.a tu nagle rach ciach,,heee....

reklama
Pieknaszyszunia - u mnie niby bylo 40+5 ;-) i widzisz jak nagle sie zaczelo:-D

nie znacie dnia ani godziny...:cool2:

Koriander - brawo za mleczko, taaa te skurcze macicy absolutnie okrutne + nieprzyzwyczajone sutki

pocieszam ze to tylko pare dni u mnie juz sie skonczylo:tak:

padam, ide spac, Mloda juz nyna a maz polozy dzieci

Do góry