reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam dziewczyny porannie dzieciaki obudzily mnie o 6 :-) co do karmienia ja jestem zalamana bo max dalej ciagnie cyca i nie daja nic rozmowy z nim i prosby zeby zostawil dzidzi am . Mowi ze nie i placze w nieboglosy. Rozumie juz ze w domu pojawi sie dzidzia bo ogladam z nim zdiecia waszych juz urodzonych maluszkow i rozmawiam z nim ze mama ma w brzuszku takiego i ze niedlugo bedzie z nami, tyle ze daje to dziwny efekt i max zaczyna mi dokuczac jak calowal brzuszek to teraz czuje sie zagrorzony i zaczyna byc zazdrosny chodzi zamna krok w krok caly czas u mamusi na raczkach. Chce byc jak cos kupuje dla maluszka to jemu tez musze, ostatnio nawet kazal sobie zalorzyc malenkiego pampersika mimo ze ma swoje , nie mowiac o smoczku ktorego nigdy nie doil ale skoro mama kupila dzidzi to on tez chce i doii ..

reklama
Smutnamama ja wczoraj odebrałam wózek i mój trzylatek jak wrócił z przedszkola to urządził histerię że to jego wózek i on chce nim jeździć....
Oj ciężko będzie.

tez sie martwie o moja 7latke bardzo sie cieszy na rodzenstwo ale jak to bedzie jak juz maluch bedzie...zobaczymy mam nadzieje ze sie dogadamy z moją pannicą :tak: a przy waszych maluchach zycze cierpliwosci;-)

hejka

ja pospłam do 10 ,młody normalnie mnie zaskoczył ale wstałam totalnie niwyspana...spuchnieta na buzi jezuuu:sorry:wczoraj zmarzłam okropnie bo pociąg mi jeden nie przyjechał i 40 min tak czekałam...zasmarkana,zakichana nie do życia...

Synio czeka na braciszka na razie się nic nie zmieniło,wrecz jest zachwycony i na razie wszystko na plus ;-)

czy którys maluszek się dziś wykluwa;-)halo pobudka mamuśki :-D

Dziewczyny nie będzie tak źle :tak: też się tak martwiłam jak starszy zareaguje , jak wysłałam im zaraz po porodzie zdjęcie to wskoczył na kanapę zaczą skakać i krzyczeć hura ! braciszek już jest ! mama mi mówiła że krzyczał z radości , a jak nas odwiedzają to nie da się go od dzidzi odciągnąć :tak:całuje i mówi że ma piękne mięciutkie i pachnące włoski , narazie to początek i nie wiadomo jak będzie dalej , ale zapowiada się fajnie. Na każdym kroku podkreślam jego wyjątkowość , to że jest pierwszym syneczkiem i starszym mądrym braciszkiem :tak:

Mało mam czasu bo Aleks kocha moje piersi :-D ssie , ssssie i ssssie , dziś mu zrobiłam masażyk stópek i rączek alantanem plus , bo ma strasznie suche , wyglądał jakby był w niebie ...roztopierzał tak paluszki u nóżek .... bosssko.

Dobra to która dziś rodzi ?:-p;-) powodzenia dziewczyny ! Trzymam za was kciuki !

Ale się objadłam dzisiaj zaserwowałam sobie i małej pierogi z serem :-p, podsmażone na patelni i oblane słodką śmietanką. Do tego herbatka z cytrynką, plasterkiem pomarańcza i imbirem.
Byłam z teściową na zakupach, zaszłam do zaprzyjaźnionej apteki po magnez i lipomal moja ulubiona farmaceutka powiedziała że miło mnie widzieć i że moje godziny już policzone :rofl2::-D:rofl2: - oby się nie myliła ;-);-);-)

reklama
Kasiula - starszy ma 5 lat i 3 mc :)

Nie róbcie smaka bo w szpitalu obiad fatalny zupa smakowała jak mydliny z ryżem a drugiego nie będę komentowała :baffled: młody ma ślad żółtaczki , ciekawe czy jutro ze śladu nie zrobi się żółtaczka na całego :szok:

Miłego wieczorku :) i szybkich rozpakowań :tak:

Do góry