reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Witam dziewczyny no no to nam dzieci chyba przybedzie,.. ja wczoraj caly dzien sie meczylam skurcze bol krzyza biegunka i co mowilam jade do szpitala przechodzilo :-) w nocy tez kilka skurczy to samo teraz ale czekam az z bolu bede sie zwijac....
Magda ja tez szpital proponuje..
W nocy urodzila niezapominajka.. cos czuje ze zostane tu sama niedlugo :-)

dzien dobry witam sie z rana widac zaczyna sie grudzien w pelni to maluchy szaleja w koncu musza wyjsc:-)
ja tez czuje sie conajmniej podejzanie...:eek:

Kasiula mi mama wrozyla wczoraj ze w nocy pojade albo dzis ale jak narazie to pobolewa. Wszystko i przechodzi... umnie jeszczr 19 dni zostalo z om wiec niech sobie jeszcze siedzi

No ciekawa jestem co tam u Was słychać???

Jak się czujecie

MAGDA?
KASIULA?
EDA?

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

reklama
ANANASKA u mnie to samo dokładnie tylko ucisk, coś czuje że nasze szkraby czekają na choinkę :-). Niech tam sobie siedzą jak chcą.

Ja muszę 16.12 być na Jasełkach u synka w przedszkolu więc musze się trzymać. Macie jakiś pomysł na przebranie dla gwiazdeczki w wersji chłopięcej?

Do góry