Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I nawet specjalnie nie myśląc na początku stycznia tego roku odstawiłam antykoncepcyjne i no jak widać jestem z Wami.I mam nadzieję że zostanę już na stałe
Teraz mogłam powiedzieć kierowniczce, że w razie czego wychodzę z pracy i już nie wracam, być może przez kilka dni, żeby ona też wiedziała co się dzieje. Poza tym wiem już czego się spodziewać, wiem, że tym razem beta była wyższa, więc pewnie gorzej przez to (fizycznie) przejdę. Od razu też powiadomiłam lekarza, żeby pomyślał co robić dalej? Bo skoro udało się już doprowadzić do tego, że co kilka miesięcy jestem w ciąży, to zróbmy jeszcze tak, żeby tą ciążę utrzymać..Wiesz Ananasko każdy inaczej do tego podchodzi. Ja biorę leki, nie mogę sobie pozwolić na niewiedzę. Poza tym co mi to da, że zamiast przygotować się psychicznie, zaleje mnie w środku dnia w pracy?Teraz mogłam powiedzieć kierowniczce, że w razie czego wychodzę z pracy i już nie wracam, być może przez kilka dni, żeby ona też wiedziała co się dzieje. Poza tym wiem już czego się spodziewać, wiem, że tym razem beta była wyższa, więc pewnie gorzej przez to (fizycznie) przejdę. Od razu też powiadomiłam lekarza, żeby pomyślał co robić dalej? Bo skoro udało się już doprowadzić do tego, że co kilka miesięcy jestem w ciąży, to zróbmy jeszcze tak, żeby tą ciążę utrzymać..
.
.
.