reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

hejka mamusie
dzisiaj taakie swieto a ja mam doła jak diabli
ledwo ze nie wiem dlaczego mi emotikony nie wlaza to jeszcze dołek

tesciowa mnie krytykuje za wszystko a to ze posciel dwa razy w miesiacu zmieniana jest tylko...ze nie powinnam malej rzeczy prac z naszymi,chociaz piore proszkiem dla dzieci i uwazam ze dwa razy plucze i to wystaczy(bo biale brudne skarpety pralam z body) quzwa co ja to obchodzi

dlaczego nie krytykuje swojego syneczka ze jest leniem i wulgarnym typem i egoista tylko mnie sie czepia

w dodatku jej bezdzietna niepracujaca 38 letnia coreczka pomaga

nie wytrzymalam i szwagierce delikatnie dogryzlam bo nie mam siły,na faceta tez nie mam sily a jak sie pozalilam to i tak przeciez ja jestem kobieta i JA powinnam rzadzic

a facet ciamajda taki ze chyba sie do mamy wyniose jak tak dalej pojdzie

albo zastosuje taktyke odgryzania sie lub glosno przy wszystkich powiem ze mam dosc tych komentarzy i krytyki niech sie za swoje brudy wezma jak sie nudza w domu

mam dosc az wyc sie chce,w koncu beda alimenta,tani zlobek i ja w pracy

qzwa moj nadgodzin nie robi a ja wracam do pracy gdzie w niedziele po 12 godzin bede robic

reklama
Kurde, Majerana jakas nieswoja. Kupy wali rzadkie od wczoraj, teraz nie chce za bardzo jesc:eek:. Zachowuje sie niby normalnie tylko moglaby cos wciagnac. Od 5.30 jeszcze nie jadla.

Siema

ale mam jeszcze moralniaka po wczorajszym ech stara i glupia

WSZYSKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH NASZYCH I NIE NASZYCH DZIECI NIECH DZIEN DZIECKA DLA NICH TRWA CALY ROK

Moj Flip konczy dzis 6miechow i z okazji mini swiat idziemy dzis do fotografa :)
Wsyzstkiego naj dla innych pociech obchodzacych dzis mini roczniece :)

oj faktycznei Ilonka

Najlepszego dla Filipka i Mikołaja !!

Nieistotna pochwal sie koniecznie zdjeciami!! :tak:

milka jaka ty ladna jestes
:-)
i dziciatko tez slicne:-)
i suwaczek nowy:-)

same zmianyyy:-)

nonku moj tak kial biegunke i niejedzenie przy pierwszych zebolach:dry:

Wszystkiego Najlepszego z okazji polrocza!!!
Jezu jak ten czas zasuwa. Przyznam szczerze, ze juz zaczyna mi brakowac jak Majerana byla taka ociupinka zawinieta w kokonik. Taka moglabym nosic caly czas tulac do siebie. A tu dzieci nasze coraz bardziej samodzielne, ciekawe swiata...

reklama
Do góry