reklama

mamusie grudniowe:)

Anita robi wrazenie te 6miechow,,, dorosli kawalerowie hehe

bylam u tego fotografa, srednio zadowolona jestem bo robila zdjecia w kiepskim oswietleniu (boczne sloneczne z przeszkodami), i nie zwrocila na to uwagi, i tylko na jednym twarz mojego chlopa nie byla w polmroku wiec wybralam te..
moj Filip mimo iz siedzi dopiero od 4 dni poczul powage sytacji i usiadl sam do zdjecia na stole.. dzielny chlopak
wzielam dwie pozy po 2szt 2x30zl i 18zl za wersje na plycie, 78zl w sumie w huj kasy za 4fotki,
we wtorek odbieram wiec od razu wam pokaze

ja ostatnio nie moge zrobic zadnej porzadnej fotki fakin siet
talent mi spierdoli l
aa i robie Flipowi skrzydelka do zdjec :)

reklama
nareszcie mi net włączyli:baffled:

wszystkiego najlepszego dla półroczniaków
FILIPKA I MIKOłAJKA
oraz wszystkim naszym dzieciaczkom z okazji ich święta!!!!!
Nieistotna - hehe normalnie jak cię czasami czytam to moje oczy robią się wielkości arbuzów:szok:. W pozytywnym znaczeniu.

Miłka - masz taką tajemniczą urodę - pasuje do osobowości:-D

W ogóle jesteście wszystkie śliczne, ładne, och i ach - macie siłę się odchudzać, ćwiczyć, pięknieć...

Mnie nikt nigdy NIGDY nie powiedział, że jestem ładna. Słyszałam nie raz ze jestem pociągająca, że coś we mnie jest i takie tam pierdoły ale nigdy nie usłyszałam nic o mojej pseudo urodzie. No cóż, mam krzywe zęby, długi nos, kwadratową mordę a ostatnio nie mogę patrzeć na te zwały tłuszczu. Jeszcze kiedyś jako tako figurę miałam a dziś to już nic we mnie ładnego nie ma. Sorki, ale jakoś tak mnie wzięło na smuty, chyba się upiję.

Dita a co takiego powiedzialam??

Ja mysle ze jestes ladna, ok masz wady, chyba kazdy je ma, duzy nos, i co z tego, liczy sie calosc, kompozycja a nie jej poszczegolne elementy!
nie miej kompleksow, jestes cala i zdrowa, masz oczy usta i nos, nie masz deformacji
jestes piekna i tyle

poza tym dla mnie uroda to sposo poruszania sie, mimika, to 70% urody jak dla mnie,
czasem piekne kobiety maja kanciaste ruchy i nie podobaja mi sie wtedy za chiny
brzydkie usta moga pieknie sie poruszac i staja sie piekne!!

No dzis to o tym, że fascynują cię kobiety:tak:... A ja pierwszy raz slysze cos takiego od kobiety;-)

nie, we mnie chyba nic do niczego nie pasuje, tak już mam, ku rwa idę pić.

Ditka wiesz co ci powiem...
ladna jestes!
co tam nos co tam tluszcz
masz swoj urok i to sie liczy
a jak bedziesz pic to napij sie za mnie:tak:

niedlugo nas przeprawia z mamus grudniowych na mamusie less:-D

dziekuję elfie:tak::-D
Jesteś kochana
ale ja naprawdę nie mam żadnego uroku, poza tym nie widziałaś mnie ,,na żywo" heh (ma nadzieję,ze we wrześniu się to zmieni)
Po prostu taka jestem - i czasem musze nad tym popłakać i za to wypic ;-)

reklama
ale ja Cie Dita widziałam na żywo i uważam , ze jesteś SUPER babka ! wszystko masz na miejscu i te oczy ..... miód ! :tak: i już nie marudź bo Ci nakopię ! :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry