Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Można. Ja np. nie dawałam w nocy co godzinę, żeby odpoczął mu brzuszek, jak miał ok. 2 czy 3 miesiące - już dokładnie nie pamiętam. No wyszłam z założenia, że nie dlatego płacze. Szczególnie że jako noworodek najadał się w nocy na 4 godziny, a czasem i na 6. No i tak było, nie wiem czego chciał, ale nie jeść. Problem jak się karmi cyckiem że cycka chce zawsze i coś tam zawsze ciumka. Jak teraz w nocy karmię sztucznym to jak nie jest głodny to pluje. Zresztą teraz jak jest głodny to woła "mama" jak nie woła to znaczy że zęby i chce przytulić. Łatwo jest
Ja w nocy tez odzwyczaiłam mała od mleka. Najpierw dwalam cyca - były coraz bardziej puste, potem zatykałam smokiem aż wreszcie Nat przestała jeść w nocy i w ogóle się budzić. Wstaje dopiero o 7.
No ale moja Nat nie ryczala 1,5 godziny
Moja Nat nigdy nie ryczała o mleko - bo jak chciała - to jej zawsze dawałam.
Odzwyczajenie od mleka w nocy musi być stopniowo a nie z dnia na dzień z płaczem
Bosze, ale ludzie są porąbani.
No dobra ale wcześniej próbowałyście dać mleko zanim się zoriętowałyście że nie chce?;-)???? Mój też nie chce jeść mleka w nocy ale próbuję mu dać bo myślę a może4 zje!! A jak nie piję to wtedy herbatka bo przed mlekiem najpierw jest cumel:-):-).
Jak Nat jęczała w nocy, to najpierw wkładałam smoczka...
czasem zasypiała
czasem dalej jęczała = głodna
ale nie 1,5 h walki z dzieckiem o to, że mama nie da jeść
i wkońcu wygrała... bo dziecko pewnie padło ze zmęczenia i płaczu
Kamila, moja jak miała miesiąc, to wytrzymywała i 8 godz w nocy(tzn spała) bez jedzenia, ale w życiu bym nie wpadła na to, żeby ją do tego zmusić.....
spała i już....
chodziłam tylko sprawdzić czy oddycha