reklama

mamusie grudniowe:)

U nas dostaliśmy pamiątkową łyżeczkę i zabawkę dla dziecka od chrzestnego. Od chrzestnej kaskę i jakieś ubranka, bo nie wiedziała co kupić. Ale mi się wydaję że fajne takie pamiątki.
Z ciekawych dostaliśmy: Wyhaftowanego Anioła Stróża z imieniem i data urodzenia dziecka; kocyk z utkanym imieniem i datą (super fajny cieplutki, teraz do spania okrywamy), właśnie jakieś łyżeczki, smoczki, ryngrafy. :) Mi się podobają takie pamiątki. Kasa to taki bezosobowy prezent, choć przydatny nie powiem ;-)

Z kasą to ja zawsze tak daję, żeby nie stracili (podobnie jak z weselami), jak np. po chrzcie jest obiad w knajpie, to można sobie policzyć ile za was płacą i dodać coś od siebie jeszcze.

reklama
Ubranko mala ma po Marice wiec nie bedzie potrzebowala nowego.
Kupie wlasnie jakis taki srebrny pamiatkowy gadzecik. Z kasa musze sie naradzic z M co do tego ile.
Dzieki dziewczyny

do lasek doswiadczonych w 3dniowce
ile ma trwac ta wysypka? i kiedy moge wyjsc z nim na dwor?

Maja z kasa to roznie daja 200-400 ma weselach 300-500
ale to zalzy od portfela bo i na 100nikt sie nie obrazi

wydaje mi sie ze pamiatki i przedmioty sa lepsze... a moeze poprostu zapytaj czego potrzebuja?

ja nie chcialabym by ktos mi podarowal niepraktyczna srebrna lyzeczke :) ale to moje zdanie, wolalabym cos innego (ja ostastnio dostalam kase od babci i maialam kupic cos na pamiatke wiec kupilam duzy, metalowy stojacy zegarek dzieciecy, bedzie pamiatka na lata i praktyczna :)

:angry:faken szit, Hanke boli ucho, a ja w pracy

ciocia dzwoni ze Hania ryczy jak bobr, ze ja ucho boli

fak fak, fak od tego cholernego kataru chyba zapalenia ucha dostala, to i bez pieprzonego antybiotyku sie nie obejdzie, a tak sie chwalilam ze do tej pory antybiotyku nie brala:angry::angry:

cos mi sie widzi ze moj wyjazd sie jakby oddala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry