reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny dzieki!!! Bardzo mi milo!!! Moja sis byla bardzo dzielna, znieczulenie spowodowalo ze nie czula skurczy i ciezko bylo przec ale i tak dobry wynik 3,5 h po odejsciu wod...wlasnie wyszedl od nas maz mojej sis, wczesniej bylismy u naszych rodzicow opijac sprawe...to ze gratulujecie wiele dla mnie znaczy, to bardzo mile z Waszej strony!!! Jestescie super ;)

reklama
agaton gratuluje!:-)
aenye bidulo.. życzę aby twojemu synkowi szybko paluszek sie goił
wszystkim chorym dzieciaczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka!

Nasz Filip też już dwa razy nabił sobie guza, u takich malutkich dzieci to normalka nie upilnuje się nigdy tak na maksa.. taki life dziewczyny.

pozdrowionka!!

Saraa - dobrze powiedziałaś dziadowi, ja też miałam przyjemność z lekarzami dyżurnymi z pogotowia, ci to jak nogi osobno w worku nie przywieziesz, to nie wiedzą czego tu szukasz po nocy :wściekła/y: Dobrze, że z Olinkiem wszystko ok, na twoim miejscu też bym jechała :tak: Buziaki!!

Maja, no pewnie że się cieszyć!!! Mnie też przeraża i kredyt i odsetki, ale jak mówią dziewczyny, teraz kredyt to norma! No i super, że wam przyznali, my mieliśmy z tym mega problem, tylko jeden bank na kilkanaście nam przyznał kredyt

Atol, doskonale rozumiem, ja też się wkurzam z tego samego powodu właśnie. Jakby nie mogły sobie wybrać innego tygodnia na chorowanie :baffled:

Ania - ja zgłaszam akces do kina jak najbardziej :-)

Agaton, pisz wieści z frontu, a jak maluszek? Duży, mały, włosaty? :-)

U nas guzów nie było, ale są czerwone pręgi od szafek notorycznie na łbie, choć ostatnio ich ilość spadła, bo się siadać nauczył demonik.

W ogóle noc była nie najgorsza, tj ja zasnęłam jak zabita i wstawał D. :-D
Ogólnie demon nie najgorzej, zobaczymy jak z jedzeniem, doszedł kaszel do kataru.
Właśnie się obudził, idę wcisnąć mu kaszy może:-)

ja rowiez witam
mam ostatnio tyle na lbie ze tylko nadrabiam
obolalym dzieciaczkom wspolczuje
chorym zycze zdrowka
zestresowanym mamuskom spokoju
schodzace paznokietki odrastaja i zycze im zeby rosly szybko

z przegladu u lekarza brunka:
wazy 9100, dobrze rozwyniety, ma b.wrazliwa skore i rosna mu kolejne 2 zeby-kly
dostal recepte na witaminki, wapno i rozne mascie
jak nie chce jest nie zmuszac bo on wie najlepiej, nie jest za chudy
ale ok

reklama