reklama

mamusie grudniowe:)

Ale pogoda :confused2:
najchętniej nie wychodziłabym dziś z łóżka , a moje cudne dziecko jak nigdy postanowiło wstać dziś wcześniej :dry:
ale nie ma to jak dobra kawa , w wirtualnym towarzystwie koleżanek z bb ;-)

reklama
Helen tez tatatatatat

mama jest tylko w chwilach mega potrzeby i histerii

ale jeste zla fak, fak fak

u nas edukacji nocnikowej Hanki of kors cd

mam teraz przymusowe ziedzenie w domu bo wszyscy chorzy i nie ma kto z dziecmi siedziec wiec kolejna proba

efekt? jak ja wysadze w odpowiednim czasie( a to trudno utrafic) to zrobi na nocnik

a jak nie to leje pod siebie, albo sie chowa w kat i leje i jeszcze twierdzi ze nic nie zrobila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jak sie pytam a nie przeszkadza ci tak chodzic jak jestes mokra? to mowi ze nie

no to chodzi mokra juz 15 min, mam to w d.....

witam z ranka u nas nocka super , aż do pracy zaspałam, Alicja - budzik nie zadziałała:-D, dałam na wieczór kaszkę a potem mleczko i może dlatego była spokojniejsza, zawsze było mleko mleko.

Kaszka Hummana ryżowo kukurydziana waniliowa13 wit + jod i zelazo+ inne minerały - kupiłam bo kiedyś któraś z Was pisała że daje i że super, faktycznie Alicja niamniusiała że hej, tylko chyba za mało zrobiłam 150 ml wody + kaszka wyszło ok 170,a ona zjadła by jeszcze więcej :confused:

Kate dzięki za stronkę :tak:znalazłam swoją klasę z LO , a nie przypuszczałam że tam będzie zajrzałam z ciekawości co to takiego - muszę się tam dopisać- może kiedyś też jakieś spotkanko będzie:tak:

A co do figury ja mam do zrzucenia jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży, ale nie mogę się ograniczyć ze słodyczami, brak silnej woli, normalnie nałóg jakiś:wściekła/y: czy cóś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry