reklama

mamusie grudniowe:)

atol :-D, .... a może spróbuj coś w rodzaju tej niani z telewizji, jak zrobi siu siu do nocnika to na lodówce jakieś tam uśmiechnięte buźki naklejaj a jak będzie ich np 3 to jakaś nagroda , może tak ją zachęcić:confused:,

reklama
tez wpadlam na kawke i sniadanko do was :-D to juz taka moja tradycja, codziennie tak zaczynam dzionek :-D a jak nie moge to mi sie az tej kawy pic nie chce.. ;-)

atol
- ja wlasnie slyszalam, ze to swietna metoda - puscic przez trzy dni bez majtek i niech sika. w koncu zobaczy, ze lepiej na nocnik lub kibelek, ze nie bedzie mokra.

moj syncio mial dzis jedna pobudke, ze az dwa razy wstawalam, bo plakusial cos. ale w koncu zasnal. to bylo ok. 1. a potem spalismy do 8.30 i godzina zabawy samotnej w wyrku :-) to mi pasi!! ;-)

atol
- ja wlasnie slyszalam, ze to swietna metoda - puscic przez trzy dni bez majtek i niech sika. w koncu zobaczy, ze lepiej na nocnik lub kibelek, ze nie bedzie mokra.

u mnie to nie dziala niestety

juz latala kilka dni bez pampka, zasikala wszystkie rajtki i gacie i efektu zero jak na razie

najgorzej ze jak mnie nie ma w domu to nikt nie chce sie tak bawic

helo :-)
Nocka super :-) mały wieczorem brykał w łóżeczku do 21,30 co mu sie zadko zdaża tak długo i jak juz usna to spał do 6 :szok::-) troche pogadał dostał smoka i spalismy do 9 :tak: super
A kaszke humany wkońcu znalazłam niedawno w Auchanie :-) kupiłam wanilie mniam mniam i truskawke z jogurtem mały w niebo wziety :tak::tak:

No ja tez kawusia:-D

Atol - a stosowałas tetrę? takie majty specjalne+tetra, nie zasika ubran a bedzie miała mokro.
Ale to moze tez byc taka forma hmmm nazwe to "zazdrosci", ze Helenka w pampki a ona "musi" jakis nocnik. No na przekór

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry