reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia Orsalit kasu jest przecudny. I sama mnogo pij. Dużo soku jednodniowego z marchwi. Polecam:tak:. Uściskaj sliczniuszka:-)

Aenye udanego wyjazdu:-).

Kasu ściskam mooooocno. Zadzwoń do D;-). I pamiętaj jak fajne bedą to dla Was święta. Warto czekać:happy2:

Roni mdłości mijają:tak:. Naprawde;-):happy2:

Pozdrowionka:-)

reklama
Łohoooo, ale tu ruch. Jak w Łodzi na Piotrkowskiej;-)

Ja się dziś wyjątkowo nudzę, klientów brak, dyrektorki i kierowniczki też brak, luz bluz;-)

Roni - wypraszam sobie. Ja przed snem nie jadam, ja przed snem wyłącznie piję. Piwo lub wino oczywiście. hehe:cool2:

kasu - trzymaj się

hej ja tez na chwile
pracowity dzien dzis mam. mylam okna, i dopiero teraz skonczyłam pichcic w kuchni. Czekam teraz na meża az wróci z pracy. Juz mam dosc na dzis. Filip tez mnie wykonczył.

pozdr

a jakie urodziny planujecie na roczek, bo mie to przeraża mam małe mieszkanie, a duży pokój jest także mały, a kogo nie spotkam z rodzinki to się szykuje na urodziny jak policzyłam to chyba min12 osób 2 dzieci mojego brata a nas /ja i m/ to nawt nie liczę ........a myślałam że będzie mniej może nie zaproszę pradzadków a sami po urodzinach do nich pojedziemy z tortem, ale z drugiej strony to ich pierwsza prawnuczka :-(

a wczoraj ozdobilam dom na swieta.drzwi,okna i kilka elementow w domu.ale choinka bedzie przed wyjazdem dopiero bo Dawid ja zdemoluje.
nie wiem jak ale zjadl wczoraj 2 ozdobne styropianowe(czy steropianowe-niewazne) kuleczki z ozdoby na drzwi.ale jak ma zjesc kolacje to nie.tylko smieci zbiera...:dry:

reklama
Ja od czterech lat na 23 m2 i jakoś wszyscy zmieszczeni - trochę na ziemi, trochę na składanych krzesłach. składany stół. Wszystko się da, tylko chęci muszą być. My zdejmowaliśmy rzeczy z regałów i były tam półki na potrawy, bo na stole nie było szans, ledwo się mieścily dla wszystkich talerze i szklanki hehe. :-D
Teraz to będzie roczek...
My mamy chyba 4 komplety znajomych (3x2+1 plus 2 z jednym w ciąży) plus jakos 7 z rodziny na roczek. Jakoś się pomieścimy. Co prawda większośc na glebie bo nie będzie krzeseł :eek::sorry2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry