reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Zlaegłe sto lat dla Natalki
i wielkie gratulację dla Asi
Co do roczku to my w domu chyba bedziemy robić w 2 dzień swiąt:tak: przy okazji męzusiowi imieniny odprawię:-D
Nie mam pomysłu na prezent:-(dla Małego na roczek i święta
a chciałam Wam powiedzieć że ide zapisać Dawidka na spotkanie z Mikołajem:-D:tak:;-)
bo stwierdziłam ze prezentu i tak nie zakuma a takto bedzie miał pamiątkę (zdjęcie) ze spotkania.:tak:jakoś mi się to lepsze wydaje takie spotkanie

Gratulacje dla Asi!

Kasia ja tez bede miec impreze prawie rodzinna, bo rodziny to bede ja i moi rodzice:sorry2: reszta to znajomi rodziny z dziecmi. impreze robie w weekend po urodzinach Brunka, a w sma dzien uroddzin po prostu odwiedzimy rodzine- moich dziadkow i tesciow. Dziadkowie sa pokloceni z moja mama wiec do nas nie przyjda a tesciowie i moi rodzice nie utrzymuja kontaktow wiec tez ich nie bedzie.

Witam serdecznie :-)

Po zamieszaniu jakie tu wprowadziłam Chciałam się przywitać i prosić o wybaczenie :zawstydzona/y:

Mam na imię Iwona i jak Wy jestem mamą ;) Mój dorobek to dwa skarby :)

Wyjaśnienia odnośnie zamieszania już umieściłam na innym wątku. Więc tutaj nie będę się powtarzać. Mam nadzieję, że zaistniała sytuacja nie wpłynie negatywnie na nasze dalsze kontakty :)

Iw_78 - heh, no widzisz, od razu lepiej:-D:-D:-D Właśnie, pochwal sie skarbami, jaki wiek i jakie imiona? A może sobie umieścicie w podpisie suwaczki,hmm? Służymy pomocą;-):tak:

witaj Iwona! miło cie poznać:-) napisz cos niecos o sobie.. o dzieciach:-)
pozdrawiam

..a ja zajadam się pierogami z kapustą i grzybami:-) coś mnie napadło na pierogi i nie ma mocnych na mnie. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry