reklama

mamusie grudniowe:)

ojezu, jak mnie gardło boli....:hmm:

Pamiętacie to? No to zdycham na anginę ropną, nie mogę nawet śliny przełknąć, w nocy majaczę, mam 38,5 non stop po nurofenie forte, rano byłam na pogotowiu, mam antybiotyk.
qrwa jego mać. nie mam siły nawet siedzieć, zaraz idę spowrotem się położyć i spać.

jezu a jeszcze do Wawy w pon, przepraszam, sugar, ale nawet jeśli pojadę, nie będę ci prątkowac w domu... Następnym razem...:-(:-(:-(:-(

fakin szit normalnie...:no:

reklama
dita współczuje ci bidulo :no: wiem co czujesz bo w grudniu zeszłego roku też miałam angine ropną i zdychałam:-(
zdrowiej szybko, antybiotyk koniecznie!
pozdrawiam!

Dita moje wyrazy wspolczucia. Wiem co to znaczy angina. Kilka lat temu mialam taka z ropniem i mialam robiona punkcje. Mialam szczekoscisk i szkoda gadac.
Oprocz antybiotyku kup sobia azulan do plukania. Naprawde pomaga. Obrzydlistwo, ale nieraz mi pomogl. I na goraczke pyralginum chyba bedzie lepsze. Wracaj do zdrowka jak naszybciej.

Ja dopiero pod wieczor mialam prad. I w ogole sie okazalo, ze to sasiad nam jakas przejsciowke wysadzil czy jakos tak. A my bezsensu prawie 8 godzin bez prunda. W chalupie bajzel na kolkach.
I wieje na maksa, a nasza chalupa tak wystawiona na uderzenia wiatru. Boje sie co bedzie w nocy.

wieczorek... mmmm to lubię najbardziej:tak:
synek śpi a my z mężem możemy nacieszyć się sobą:cool2:
słuchajcie dziewczyny jest możliwość że tym razem zaciążyłam... ale nie jestem pewna tego. Dowiem sie w tygodniu na 100% i na pewno napiszę!
Zycze milego wieczorku
spokojnej nocy również:happy2:

heheh Emma u nas tez szaleje...

no a ja po urodzinach kumpeli, przesadzilam z winem i dzisiaj glowa mi peka!!!!!!
za to wczoraj okupilam sie w h&m, kupilam se kutrke wiosenna,, spodnie t-shirty itp. 400 poszly sie gonic, ale odzylam psychicznie ;)
najbardziej cieszy mnie wolny ponidzialek :tak:

Dita kuruj sie !!!

hej hej,
Jakoś się zwlekłam, chwilowo gorączka minie puściła. Nadal nie mogę przełknąć nawet śliny, w gardle mam tragedię - żywoczerwone wielkie migdały z białym nalotem, boli qurestwo jak nie wiem.... Wczoraj zjadłam w sumie dwie kostki czekolady, trochę wody piję. Angina to świetna dieta odchudzająca:wściekła/y:

U nas nie wiało tak mocno, zresztą zawsze jak zapowiadają huraany to u nas dochodzą tylko resztki i nie jest tak źle, huragan na zachodzie się wyszalał;-)A co u was? Jakieś szkody?

reklama
My jesteśmy bez ciepłej wody i ogrzewania, a w nocy nawiedzili nas znajomi z klatki obok, bo im prąd wyłączyli i szukali gorącej wody dla swoich bliźniaczek (2 m-ce).
A w ogóle nie mogłam spać całą noc przez te wycie wiatru i deszcz. Normalnie wygwizdowo straszne :baffled:

Dita, zdrówka nieustannie życzę. Ja znowu kaszlę, fak fak fak. Normalnie się wyleczę po porodzie chyba. Idę jutro do pracy, bo potem mi pojutrze szef wyjedzie a muszę z nim pogadać...

Darek zabrał małego na spacer na huśtawki i do biedronki, słońce za oknem,a ja siedzęi choruję...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry