Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam przed południowo)
Dziś znacznie lepiej zarówno z Laurunią jak i ze mną. Wczoraj pogadałam z moją malutka fasoleczką poprzepraszałam ją i takie tam. Jest fajnie.
Nieistotna-ja mam ostatnio tak caly czas ze raz@ jest a w nastepnym cyklu jej nie ma i tez mam stresa z tego powodu.Ale lekarz zmienil mi piguly na inne i mam nadzieje ze bedzie juz
normalnie.Moze tez powinnas zmienic na inne?
Czarna-ja tez mialam taka historie ze zdjeciem rtg ze jeden lekarz stwierdzil ze nic nie ma a inny jak to zobaczyl to powiedzial ze jest zapalenie pluc
część kobitki
widzę że znowu jakaś fala złych fluidków.... ach niestety jak nie urok to.......przemarsz wojska... ale będzie dobrze no bo co ........przecież musi czarna widzę że przeprosiłaś się z fasolką, no to super... ale powiedz jak Nikola odebrała tą wiadomość o ciąży
Agutku Nikolka że dostała szoku to mało powiedziane. Powiedziałam jej w drodze na zakupy aby zmniejszyć jej reakcje, ale nie udało się. Na tą wiadomość staneła i głosno powiedziała JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!! wszyscy dookoła wiedzieli)
i dzień zleciał.... wieczór już praktycznie.
Umówiłam sie dziś na wyjscie z kumpelą aby sie nieco odchamić a co
dobrze mi zrobi.
Miłego wieczorku życzę!