reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Zeby u nas nie bylo za dobrze, Julka przyszla z przedszkola z 38,5 tempy. I choooo dy byk. Normalnie w leb sobie strzelic.

No to ja nonek przybijam cholerną chorowitą pionę i zasyłam zdrowotne fluidy od jedynego u nas tfu zdrowego Andrzeja;-)
buziaki dla Juli

dobra, juz sobie poradzilam ;-) spryciarz maly :shocked2: nacisnal jeden doslownie przycisk, zanim nie zabralam pilota, a ja sie meczylam pol godziny, w tym przeczesujac internet w poszukiwaniu rady ;-)

Kinga, calus. mam nadzieje, ze nie jestes zla za to, co napisalam. nigdy nie czulam sie gorzej, niz wtedy, wiec rozumiem cie doskonale (fizycznie - pomagalo tylko branie co kilka godzin 2szt aspiryny, ale przede wszystkim - psychicznie :-().. ale sprawdz to, to bardzo niebezpieczne moze byc.. buziaki ogromne :-) i nawet, jak mowi Agutka, z tym krwawieniem idz koniecznie!!! a dlugo juz krwawisz?

Dita, jesu, jak ja wam wspolczuje tych chorobsk!! nienawidze tego syfu, fak.. ja najchetniej zaszylabym sie przed nimi w mysia dziure :zawstydzona/y: jak czasem ktos do nas przyjdzie, albo nas zaprosi do siebie, a okazuje sie, ze jest chory (lub tuz po chorobie, lub cos go lapie) to dostaje wscieku :shocked2::wściekła/y: robie dobra mine do zlej gry, ale zabilabym drania ;-) co nas na chorobska naraza. jakas walnieta jestem ;-)

oszaleje zaraz :wściekła/y: nie dziala mi suwaczek Filipka, nie wiem, wy tez widzicie bledne odliczanie??
zmienilam juz to wszystko dziesiec razy i nic, fakkkkkk!!!!

nic, moze jutro sie naprawi..

dobranocki, ide sie kapac :-)

lucky
, mers ;-) efekt do podziwiania jutro ;-) bo dzis cos nie trybi, heh..

o, juz jest oki :-D cos sie musialo w lilypie schrzanic. pokazywalo mi "Filipek is 1 y 5 mths 3d" i w ogole stary jakis tekst z kiedys tam zmajstrowanego suwaczka. ale niewazne ;-)

reklama
Hej dziewczyny! kolejny dzień do przodu....
aenye pytałaś wczoraj jak długo tak już krwawię: dziś jest 5dzień ale juz zauważam że coraz mniej..
Rano jak zwykle nic mi sie nie chce i trudno jest mi sie pozbierać...

miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry