reklama

mamusie grudniowe:)

Czesc dziewczyny!!!
Nie mialam ostatnio na nic czasu-zabralam sie za mycie okien i w sumie zajelo mi to az 2 dni:szok:Jestem padnieta, ledwo stukam w klawiature ale jak teraz patrze przez okno to wszystko widze:-D

Czarna-ja wlasnie czekam na rowerek.Ma byc dzisiaj.Ciekawe czy Julce sie spodoba?

reklama
kicia z tą choinką wszystich zaskoczyła!!!!!! :-D

no ja w koncu musze sie z moim synkiem wybrać na rowerek bo jak narazie po domu jeździ hyh

ide szykować obiad
Filip śpi mi od 12 w szoku jestem he

u nas dzień jak codzień......no i powoli sprzątam w domku na święta, całe szczęście że są , bo bym chyba nigdy się nie zmobilizowała do generalnych porządków:confused::baffled:

A w pracy mnie atmosfera dobija bo przyszła nowa baba na zastępstwo za dziewczynę w ciąży.
Ja pierdziele, jaki pies cholerny, donosi wszystko na wszystkich, podrapać sie po du pie nie można bez jej obserwacji. Jak big brother normalnie:dry: ......Najgorsze jest to,że dyrektorka w nią wpatrzrona jak w obrazek, wierzy we wszystko co jej ta fizda donosi.
Dita normalnie jak bym moją bratową słyszała, wszędzie w biurach podróży to samo:szok:...... a może oni się zmówili i spoecjalnie zatrudniają takich "dupowłazów", a może wpadnie jeszcze na taki pomysł że za dużo zarabiacie i trzeba na coś potrącić...... u mojej B wymyślili że na utrzymanie biura:angry::szok: - 500 zł - na co ......to trzeba sobie wymyślic..... może na wodę w klozecie:baffled:
Kicia to Ty tej choinki nie rozbieraj w sumie bąbki mogą być pisankami - troszę wyobraźni i już a potem to już niedługo znowu BN.

dziewczyny jakie macie te rowerki dajcie linki

kicia dobra jestes :cool2:
u mnie juz rozgoscily sie zajace i kurczaki ;-)

co do prezentu to zobacz sobie : Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gad�ety i upominki fajne rzeczy :tak:

bylam z mlodym u lekarza bo ma takie gluty w nosie ze biedul jak w nocy zaczal kaslac to skonczylo sie rzyganikiem :dry:

zadnego zapalenia na razie niet
dostal syropy i bedziemy ogladac co i jak

z innej beczki to u moich sasiadow dzisiaj najpierw po ogrodku chodzila policja ( stwierdzilam ze pewnie jakiegos trupa odkopali hehe) a potem przyjechaly dwa samochody z saperami :cool2:
mieli w ogrodku niewypal jeszcze jakis z czasow wojny
a ze akurat w miejscu gdzie mieszkamy byl tkz front w czasie powstania to pelno tu takich gadzetow :-p

snc12430vr9.jpg

snc12434nk7.jpg

sugar ....fajnie :szok: z tym niewypałem jak by bombka pękła to pewnie nie tylko szyby w oknach by poszły:szok:, a zdrugiej strony to zawsze jakaś atrakcja..... pewnie Iggi w oknie siedział;-)

hehe my tak tu o rowerkach i mnie chęc wzieła!
wziełam Filipka na rowerek:-) a jaki zadowolony był, jutro z rańca jak bedzie ładnie tez z nim pójde i pare fot porobie:cool2:.

a teraz ostatnia kawa.. i coś słodkiego.. :happy2:
a mój mąż chory głowa go boli:-( leży... aż mu okłady robie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry