Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nieprzytomny był.

Kinga ......a o co chodzi ja nie rozumiemFilip spał ładnie tylko w nocy sie skarował na wielką gromade hehe.

Dobrze, że przeciwbólowy twojemu mężowi, bo migrena to prawdziwy koszmar...
. A w dzień tą jedną drzemkę to potrafi 3 godziny spać (czasem tylko 40 min), i nie da się jakoś go wybudzić, bo wtedy po godzinie zasypia w trakcie zabawy. W ogóle Piotruś zasypia tam gdzie stoi, chyba ma to po dziadku. Zasypia nad klockami, zasypia skacząc na piłce, bujając się na łosiu, normalnie co za dziecko. Nie marudzi wcale że zmęczony, nawet specjalnie nie ziewa, tylko oczka coraz mniejsze, główka na bok i śpi... 

Musisz zamiast składać przerobić bombki na jajka i będzie na wielkanoc jak znalazł ;-)
A z remontem to widzę że koniec już widać :-) Super! :-)
Buziaki! :-)hehe he nie wiesz co to znaczy????Kinga ......a o co chodzi ja nie rozumiem![]()
kupa Agutko KUPA
hahajak zwykle przed świetami są jazdy u nasKinga, a co teściowa wyrabia, że spać przez nią nie możesz?Dobrze, że przeciwbólowy twojemu mężowi, bo migrena to prawdziwy koszmar...
bo teściowa chce abysmy przyszli najlepiej w ndz rano i moja mama tez bedzie chciała aby przyjsc do nich z rana, no i wez tu człowieku zrób tak aby żadna z nich sie nie obraziła
A tesciowa to jest taka że powiedziała mojemu mężowi na zasadzie: przyjdziecie w niedziele rano do nas co? bedzie kasia andrzej itd... 
Pierwszy raz.