• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja uzywam zelu, ale wlewam do dozownika :-D kazdy ma inny patent ;-)
nie lubie proszku glownie dlatego, ze czesto nie w calosci byl wyplukiwany i znajdowalam grudy nierozpuszczonego proszku :baffled:
i chyba ladniej pachnie ;-)

ja mam od Nieistotnej persil taki ogromny, nie wiem, chyba cos ok 6l i zuzylam moze 1/3 :rofl2: strasznie mega wydajny!

Sugar no wlasnie tych wielkich nie mam
ale w przyszlym tygodniu M. jedzie do niemiec to moze sie rozejrzec czy sa
na dzien dzisiejszy mam tylko 1.7l do coloru

Ja też chcę takie okulary!!:cool2:Nawet mierzyłam już coś w ten deseń i kurde nic mi nie pasuje jakąś niewymiarową morde mam:dry: Serio w każdych jak mucha tse tse wyglądam:dry:

Ja używam żelu- jeju, mega wydajny, jednego opakowania kolor i drugiego biel używam już od ho-ho, nawet nie pamiętam i jeszcze sporo mam;-)
aha - i polecam od razu lenor od nieistotnej;-):tak:

Dita ja tez mam drobna buzie i wygladam jak mucha tse tse ale olalam to i mimo to kupilam duze okulary "muchy" i jestem zadowolona :)
kiedys nawet takich nie mierzylam bo sadzilam ze beda za duze i kupowalam bardziej dopasowane ale i tak byl lipa efekt i w ogole nie nosilam

nieistotna - nie, to nie o to chodzi, że duże - mi się właśnie takie podobają. Problem w tym,że do mojej twarzy w ogóle okulary nie pasują. Mam twarz pociągłą łamaną przez kwadratową łamaną przez w ogóle niewiadomoco. Nigdy żadne okulary mi nie pasowały, normalnie się tylko pochlastać;-)

hehe, ja ostatnio od mamy wydebilam okularki w reserved, co prawda za 29zl ;-) ale fajne ;-) i tez wielkie!
tez mi sie wydawalo, ze do mnie takie klasyczne, male, podluzne pasuja :-) ale tak jak Ilonka, olalam to, bo strasznie mi sie spodobaly ;-)
jak sie zbiore w sobie to zrobie fote i sie wkleje ;-)

strasznie mi cos slabo.. :-( normalnie od 2h mam wrazenie, ze zemdleje :baffled: takie mam mrowienie w calym ciele, jakbym sie upila ostro, miekkie nogi, rece itp. mlody juz w wannie, bo jeczy i nie daje mi zyc, a ja nie mam sily sie z nim bawic, nosic itp :-( Dawid go kapie, zaraz kladziemy spac i poleze troche..

reklama
aenye - po prostu ci ciężko moim zdaniem. Co jak co, ale to ostatni miesiąc, brzuchol ogromny, płuca mają mało miejsca, przepona też, serce musi pompowac za dwoje, po prostu musisz odpoczywać:tak:

A ja dziś sama, znaczy z pokemonami bo A pojechał na spotkanie swojej klasy:dry:
hehe - tyko nie popije bo musiał samochodem pojechać:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry