• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

kate - no kurcze, nie wiem jeszcze ile nas będzie, musze się skontaktować z naszymi przyjaciółmi - prekursorami :cool2: Jakoś w najbliższej przyszłości dam znać co i jak:tak::tak:

reklama
oj, Dita, ale fajnie z tymi Wegrami!! :-D super plan :-)

ja sie zalamalam za to :angry: pokoj Filipka absolutnie jest niekompatybilny dla dwoch potworow :crazy: nijak nie da sie ustawic tak mebli, by zmiescily sie jeszcze i dwa lozeczka, i zeby to jakos wygladalo :wściekła/y: wnerwiona totalnie jestem (zeby nie powiedziec 'na maksa' ;-) bo co to za jego wina niby ;-) ), sprobowalismy wszystkich mozliwosci chyba..
jeszcze moja mame jutro zagonie, niech popatrzy... :-(

buziam :-)

buehehehehehehehe!!!!!!!!!!!! Ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez ogladalam ju ken dens, jak zobaczylam rolanda to padlam trupem.

Ja i Maniana nie mamy paszportow, Nie moge sie jeszcze zameldowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i lipa w tym roku z opuszczenia naszego pieknego kaczogrodu choc na kilka dni.

a czemu się nie mozesz zameldować? Toż ostatnio mówiłaś że koniec z bezdomnością?

paszport przynajmniej Manianie i Juli potrzebny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry