• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

jak dla mnie czarna nimfa, diablica. pastereczka i dzwoneczek:tak:

dzisiaj dzień u nas jak co dzień
śnieg na zmiane ze słońcem
Mapet grzeczny właśnie dziadków molestuje a ja mam chwile

uch...mówie Wam, że jak weszłam z tą kruszynką na badania i w korytarzu zobaczyłam dawce to miałam ochotę go zbluzgac na czym świat stoi:wściekła/y:

rozumiem Kasiu_z o co Ci chodzi ale ten debil był z nią ponad rok i była miłośc ponad życie a jak usłyszał o ciąży to spieprzył dupek i do tego ją obrażał BARDZO!! a teraz słuchajcie dlaczego:
bo dostało od kogoś kogo nie zna nawet sms-a!!!!!! że to nie jego dziecko!!!!!!!
i nie chciał wierzyc swojej kobiecie którą ponoc kochał bardzo tylko uwierzył komuś tam!!!!:wściekła/y::wściekła/y:nosz fak jak myśle o nim to mnie o glebe rzuca:angry:
chciała bym jego mine zobaczyc jak wynik będzie czytał:crazy:

a teraz z innej beczki czy ten roland cały to już nie był na kastingach to idolów??
padłam z gościa:-D

co do świąt to ja myje okna a moje dziecie kochane codziennie mi je brudzi łapkami i jęzorkiem i tak w kółko
także kate jak już sobie przypomniałas jak to się robi to zapraszam do mnie;-):-p

Dita nie zrozum mnie tylko źle
jak Cie wyrzucą to nawet dobrze bo się marnujesz moim zdaniem w tej pracy i czas się wziąśc i znaleśc coś na Twoim poziomie i za konkretna kaske Lala!!!
i tego Ci życzę
a jak juz to nastąpi to się zapożycze u Ciebie na te Węgry ok?;-):-p

reklama
no i jestem .....
maja a Syrenka.....a może Pirat.... wszystkie są fajne, oprócz tych mało cośa raczej jakąś postać konkretną przedstawiających

sara koleżance tylko współczuć takiego debila, skoro byli razem i to była miłość życia:-(

Dita a przygotowałaś już propozycję dla szefów jak poprawić sprzedaż;-), ostatnio też myślałaś że będzie fatalnie, a podwyżkę dali:tak:

na wakacje z dziećmi na Słowację tu:
http://www.tatralandia.sk

oj Agutka - a stronę wczesniej tłumaczyłam Mai jak sie linki wstawia żeby się nie zje...;-)

sa_raa - tu nie ma pracy. Nie znajde nic, bo do wszędobylskiej akwizycji i call center się po prsotu nie nadaję.

Mam w du pie poprawę sprzedazy i plany. A co ja ku rwa wys ram tych klientów czy co???? Skąd ja ich mam wziać????? Przepraszam, ale mnie dziś nosi za te pier dolone pretensje o brak sprzedaży. Tak jakbym to ja była temu winna (że klient do biura nie trafia tylko sobie w necie kupuje np:confused2:)

no to jeszcze raz..ale już w skrócie

art o mleku dla mnie mało znaczący, napisali jak by to polskie dzieci jadły tylko i wyłącznie mleko na śniadanie obiad i kolację a przekąski to budyń na mleku....... teraz niech napiszą o producentach wędlin ci święci co " życia nie trują", a potem o piekarzach, bo tam też dużo dodatków spożywczo - chemicznych, ciekawe dlaczego te bułki takie pulchne, osobiście takich nie lubię, i tak za każdą inną branżę spożywczą.....jak by wszystkich słuchać to by wypadało nic nie jeść.....
Piszą że chińczycy tacy długowieczni bo mleka nie piją a może dlatego że jedzą ryż i ćwiczą jogę i są nastawieni mniej konsumpcyjnie niż my:sorry:
co do soli małej nie solę i nam też nie, tak się przyzwyczaiłam w ciąży

i jeszcze to .....lekarz mi kiedyś powiedział że na konferencji naukowej światowej organizacji zdrowia jacyś tam prof udowodnili że soki dzieci powinny pić po 3 roku ż, bo one wpływają na otyłość w późniejszym okresie życia, ale oczywiście nie zostanie to opublikowane bo nie dopuszczą do tego firmy produkujące te soczki , więc dajemy od 4 mc życia i jest ok, popyt podaż i konkurencja czyż nie o to wszyskim chodzi:happy:

Sara faktycznie baran, to mu pewnie zrzednie mina jak zobaczy wyniki!

Agutka my o tatrlandi myslimy wlasnie na weekend majowy, tylko drogo wychodzi...
bylas tam moze? gdzie spaliscie?

Kicia no właśnie nie byłam, ale ta moja bratowa co w biurze podróży pracuje mówi że klienci sobie chwalą, mieliśmy kiedyś jechać z dziećmi brata ale ciąża wypadła no i teraz planujemy co by może tam pojechać , jak sie z nią spotkam w Święta to zapytam co i jak i dam znać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry