kate_less
Mama dwóch księżniczek:)
Laski prosze u mnie kupowac bo koncze interes i oddaje wszystko tanio by sie pozbyc![]()
A dlaczegoż to???
w sensie, że zamykasz...........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laski prosze u mnie kupowac bo koncze interes i oddaje wszystko tanio by sie pozbyc![]()

,był był i nagle nie ma,jedyna szafkaw domu na takie rzeczy i nie ma

i wazy, uwaga!!! 2600gr!!!! normalnie szok. jak na koniec 35tc 
Dita ;-)
) i stad te dusznosci i oslabienia. mam uwazac i nie klasc sie an plecach, nie pollezec, nie odchylac do tylu
bo moge zemdlec od razu, bo to sie bedzie nasilac teraz. fajnie. i do tego jakas tam labilnosc z cisnieniem, raz wysokie, raz niskie. dziwne???? nigdy nie mialam takich jazd! ale ponoc oba zaburzenia dosc czeste w ciazy.
alez sie wnerwilam na gina, to ja sie seksze z D. bez problemu, a tu przy badaniu taki zonk 

nie wiem, z czego!!! i okazalo sie, ze mama dzis ma sponsoring na zakupy, w zamian za niepotrzebne pierdolinki prezentowe dla naszej rodzinki na Zajaczka
wiec sie ESKTRASNIE ucieszylam, bo juz zalamka mnie dopadla przy tej kasie, bo tyle mamy planow na konkretne zakupy (lozko, komoda, stolik, takie tam), a tu kasa na bzdury idzie..
i cuuudnie! zaraz jeszcze rzuce okiem na garderobe, czy jest co tam robic ;-) i ide spac :-) mlody u moich rodzicow, cobym mogla robic za super gospodynie domowa rano ;-)