• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo z kawką z mlekiem waniliowym - aenye;-)- gratuluje MAXA:tak::tak::-D Jeśli chcesz leżeć to koniecznie na lewym boku, wtedy macica nie uciska tez żyły czy cośtam. Też to miałam:tak:

pingwinek - może fotka bunia?? gratuluje kopniaczków.:tak:
kate - było zrobić zdjęciwe przydymionego oka;-)
atol
- śliczne zdjęcia paienek

reklama
A to drugi demon:

obraz20009zi5.jpg

jejku, kasia, PIEKNY!!!!! sliczne zdjecie :-) i super, ze zdrowiutko rosnie :-)
nam sie tym razem (w sensie, w tej ciazy), nie udalo zrobic wyraznego zdjecia bobasowi. szkoda. moze pojde jeszcze filmik zrobic, ale w sumie teraz juz niewiele widac, troche brzucha, glowy, raczki, nozki.. nie wiem, nie mam kiedy sie zarejestrowac, ehhh, zapominam zawsze.

poza tym:

Kinga
, gratuluje udaych wynikow :-) idz do tego endokrynologa, babo :-D

sa_raa, z debilami trzeba krotko.. dobrze, ze na badania poszlyscie, mina mu zrzednie. tylko kolezanki szkoda.. a w nim moze jeszcze ockna sie jakies tatusiowe uczucia i dzidzia nie bedzie totalnie bez ojca moze..? skoro sie kochali przez ten rok naprawde, to moze mu z deka odbilo wobec zagrozenia ogromna odpowiedzialnoscia.. i jeszcze sie nawroci? ;-)
tak czy siak, szkoda :-(

pingwinek
, no to co sie czaisz! rany, ty juz 15tc :szok: kiedy to zlecialo :-D wklejaj fotke brzucholca, a ruchy to na pewno to!!!

Jukka
, u nas ewidentnie czerwonawo-biale dziasla, jakby bez stanu zapalnego jak dotad. ale tez slyszalam az o 'czarnych' - to chyba taka opuchlizna sie robi czasem. smaruj mocno, bo boli pewnie :-(

zapomnailam napisac aenye gratuluje Maksia giganta:laugh2:

kasia fajny obcy:-p

no i dzieki ze nowe zdjeciowki sie podobaja

pingwinek, nie zmienialam fryzury, tylko zapuszczamy jej grzywke powoli i tak jej sie wlosy ukladaja

o dziwo pozwala juz sobie spinki zapinac i od razu nie sciaga i opaske chce nosic, no jakos bardziej dziewczeca sie robi, bo do tej pory to taki lobuziak chlopak byl:laugh2:

ja juz zdazylam zaliczyc centrum handlowe z samego rana, ale fak oprocz spozywczaka i apteki wszystko bylo jeszcze zamkniete, a musze te buty im wymienic

no nic po pracy jeszcze raz bede musiala poleciec

I ja witam z rana.
A jednak wzielo mnie na swiateczne gotowanie pomimo ze pewnie i tak niewiele spedzimy w domu.
Salateczk jarzynowa zrobie, sznke w galarecie i ....sernik specjalnie dla Maraska.
Tylko do polskiego sklepu musze skoczyc po kilka rzeczy hehe ... u na sto nie tak latwo jak u WAs z polskimi produktami:) Ale damy rade.

Kasia super fotka. Ja ostatnio z Mariki chrzestna na skanie bylam ... super widok...a ajk milo popatrzec jak sie wierci maluszek.

Aenye szok ...cuz za wielkoludek:)

Hej dziewczyny

Kasia-jaki fajny dzieciaczek

Aenye-a twoj to dopiero jest wielkolud

Atol-sliczne sa te twoje coreczki:tak:

Maja- u nas na swiateczne gotowanie wzielo moja starsza corke.Siedzi w kuchni i robi babke,pozniej chce zrobic piernik a jutro salatke.
A ja przed komputerem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry