reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
I w ogóle u nas dziś Ala dwa razy paw, Nat raz paw+raz biegunka ja biegunka (najpierw myślałam że od schizy, ale raczej wirus czy cuś....) Poza tym Ali przedni ząb wisi na jednej niteczce dziąsła, oczywiście nic z nim nie da sobie zrobić, wyje, bo uraża sobie dziąsło, dentystów dziś nie ma, kurde, piękne święta. Mam już ich dość.:baffled:

Poprawka - Nat 2x paw:baffled:

ja tez wam zycze wesolych swiat, wszystkiego dobrego

a mnie boli ucho tralalalla, super po prostu, caly dzien jestem zla jak osa:angry:

my bylismy cala rodzina posiwecic, byly dwa koszyki, bo Hanula of kors musi miec swoj:-p, dobrze ze nie wysypala zawartosci tak nim wywijala, chociaz jajko probowala zjesc:laugh2:

troche mamy posprzatane, ale juz dzieci z powrotem nasyfily, trzeba bedzie poprawic jak pojda spac

a ja nalykalam sie ibumu i mam nadzieje ze mi przejdzie z tym uchem

jutro do nas wszyscy na 11

ditak duzo zdrowia zycze i @:-D

sugar ja na Helen mowie Helula, na Hanke Hanula:-D

lece tanczyc z dziecmi (mlodsza wlaczyla wieze, starsza zaczela wywijac i mamo tancz z nami:sorry:)

atol - :-D:-D:-D:-D

Ala ma 37, 5.:baffled: Poza tym ryczy dalej z powodu tej wiszącej na włosku jedynki:-D - Właśnie Andrzej pojechał z nią na pogotowie stomatologiczne:cool2: :cool2:

Ja - schiza cd:baffled:

reklama
dita to powitasz szczerbolca w domu:-D

wez ty przestan z ta schiza, jak nie ma z czego to nie ma

ciekawe co bys zrobila jak bys miala tak jak ja 70 dniowy cykl:eek:, a zdarzylo i sie kilka razy

dobra zaraz clifford sie konczy i trzeba glony kapac, pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry