reklama

mamusie grudniowe:)

atol Mapet jak miał zatrucie to tylko wymioty a biegunka na drugi dzień niewielka
stosowaliśmy ten syrop co KICIA współczuje Wam

Pati podeśle Ci na priv jak znajde kilka fotek mojej frend z brzuchem

Dita bez paniki!! buziaki dla chorowitków

wszystkim zęboli gratuluje u nas brak tylko trzech kłów ale to na dniach...
a tak baj de łęj piątki to się chyba późno wyrzynają co??

Z Mamą to długa i poważna historia nie napisze bo nerwów mi szkoda a poza tym "życzliwi" z rodziny mnie tu podczytują (pozdrawiam Was mocno:wściekła/y:)

Olivier chory - zapalenie gardła, zapchany nos, kaszel = antybiotyk
po świętach milutko, byliśmy podobnie jak Czarna79 na disco i się wyszalałam!!
Tomeczek wyjechał do pracy a od niedzieli pomieszkam w Świnoujściu troche. a co:-p

Miłka no co za szit z tym wypadkiem, że to się tak ciągnie i ciągle coś nowego wychodzi

KICIA ja też przegapiłam projekt domu:zawstydzona/y:najssssssssss

więcej nie pamiętam sorki:zawstydzona/y:

reklama
dzieki dziewczyny - ciesze sie ze sie podoba :-)

Sara kurcze a juz tak pieknie bylo i nie chorowal noooooooooo!! zdrowka zycze!
Nonku a dlugo wam zajela ta wykonczeniowka, nie wiem ile czasu mam sobie na to zarezerwowac. ekie do stanu surowego z dachem mam jedna, maja sie ponoc wyrobic najpozniej do konca sierpnia. zobaczymy!

kicia domek super, powodzenia zycze

nonek pisalam na ns, Hanka wczoraj tak przydzwonila glowa o kant pralki ze myslalm ze szyc trzeba bedzie, skonczylo sie na mega guzie, no a dzis o d rana zaczela wymiotowac:baffled:

niedawno sie obudzila, zwymiotowala, juz sam slina i tylko troche wody, wlasciwie to same odruchy wymiotne:crazy: wypila kubek wody(smakowej oczywisice, nie tknie normlanej zeby sie walilo i palilo) i spi dalej

boje sie tej nocy, boje sie polozyc spac, syf

a jak mi jej szkoda....

aaa link mi tez nie chodzi

ujjjjjjjj..........to jak już do śliny wymiotuje i tak cały dzień?? to stawiam na jelitówke albo pourazowe ewentualnie jakies mega ciężki zatrucie bo po naormalnym wymiotuje się "do spodu" i mija z mojego doświadczenia

Kicia to wszystko zalezy. Ile bedziesz miala osob do wykonczenia, co bedzie dokladnie do wykonczenia. U nas musielismy ponaprawiac jakies pierdoly po poprzednich wlascicielach, troche robimy na raty, pamietaj, ze Pawel jest i jego teraz 2 pracownikow. Poza tym w jakim stanie bedziesz miala oddany, czy z wylewkami i tynkami czy nie. My musielismy wszystko robic sami, wszystkie instalacje, podlogi, sciany. To musi pozniej wyschnac, a teraz pogoda nie sprzyja. Wiec duzo jest opoznien. A sama wykonczeniowka to juz z gorki.
sa_raa wspolczuje choruszka. A z mama to wpolczuje. Wiem co mowie, bo sama mam nieciekawa sytuacje. Ale pamietaj, ze teraz ty, twoj maz i Mapecik tworzycie rodzine.
atol jak mozesz to spij z nia. Lepiej czuwac przy niej. Zeby nie miala gdzies w nocy odruchu ( dalej nie koncze). Wspolczuje nerwow.

teraz to spi na kanapie w duzym pokoju, obok nas, bo ja przy kompie, a T przy laptoku

a potem ja przeniesiemy do nas do lozka

syf z gilem normlanie

ide, moze zasne choc na chwile

a jutro rano do roboty, rewelacja:baffled:

du pa du pa du pa
Właśnie się mój chop nasłuchał nt swoich chuci a Bóg się nasłuchał nt niesprawiedliwości.
Kurde,no co się dzieje???? Po Ali 5 lat stosowaliśmy gumy i git teraz qrwa nagle nie ma @, szlag mnie trafia już.
łażę i łażę po necie na temat braku @ i przyczyn - ile sie naczytałam o pragnieniach itp to szkoda słów. Dlaczego ci, co pragną, pożądają wręcz dziecko nie moga niewiadomo dlaczego a ci którym odebranie praw rodzicielskich kłania się w pas mają po 6-8 dzieci???
sory, może wkurzam ale jak dla mnie 1+1 nie równa się 2 to nie może przejść obojętnie zawsze będę się qrwa bulwersować:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry