reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia piękny domek aż normalnie zazdroszcze.

Atol normalnie podziwiam za stalowe nerwy jabym juz dawno lekarza wzywała:tak: Moja mała też najpierw zwracała a dopiro pozniej miała biegunkę. Niki natomiast tylko zwracała:sorry2:
Sa_raa a tak juz dobrze było. No neistety pogoda w h... nas robi wiec co sie dziwić. Duża buzia dla synusia
Aeyne no kiedyś kobieto musiałaś zwolnić. I fajny pomysł z tymi fotami:tak:

A ja wczoraj pożarłam sie z moim ślubnym aż się poryczałam (ale dziś juz gites)
W skrócie chodziło o to ze mielismy jechac do moich rodziców ale on sie struł % po disco i nie mógł prowadzić. I powiedział ze mam sobei prawko zrobić. wiec ja dziś poszłam sie zapisać na PRAWO JAZDY:szok::szok::szok: na złosć mu. Jeszcze jestem w szoku

reklama
czarna79 - gatuluję najlepszej decyzji;-);-):-D
Ja np nie wyobrażam sobie braku prawka - jest - jestem uwolniona od humoru, % oraz widzimisię chopa.
w 100% popieram - rób to prawko, bądź niezależna, to naprawdę ważne:tak::tak:

Czarna ales mnie ubawila! Ale rob rob prawko. Jak tez po slubie robilam dopiero i teraz sobie nie wyobrazam zyc bez. Ale to tez taki tryb zycia. I rzeczywiscie nie daj sie wkrecic w "ja piwkuje ty prowadzisz".
Dita wielka buzia for ju!!! Bedzie git zobaczysz!!!!

Dzięki dziewczyny za poparcie ale ja patrze na te wsie testy i pierdoły co dostałam i sie zastanawiam o co tu kaman!!!!!:-D Normalnie gościu też sie śmiał bo ja wlazłam tam do biura tak z ulicy i sie zapisałam:-D
No nic czeka mnie teraz nauka na własne życzenie mam stracha jak nic ale teraz to juz sie niewycofam nawet część kasy wpłaciłam:-p

Czarna popieram, popieram:tak::tak::tak:

Sa_raa - biedny Mapecik, buziaki:-)

Kuuuu rwaaaaaaaaaa kiedy będzie wiosna???????????????????????????????????????????????????????????
Bo, ja pier dole!!!!.... się zachlastam:wściekła/y:

Hehehe mam kumpele która na takie pifkowanie ma sposób. Przed wyjazdem na jakas uroczystość potrafi sobie drina strzelic i nie ma bata juz niebedzie prowadzic:-D Uprzedza fakty

reklama
No my z A sobie ustalamy PRZED imprezą - jeśli raczej moja impra, z moimi znajomymi/kumpelami/rodziną - pije ja. Jeśli jego - pije A. Raczej nie mamy konfliktów w tym temacie;-) Ale fakt - jeśli chop ,,rozrywkowy" - najlepiej wypić drynia i już;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry