reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No nie wiem czy mam was witac "poranna kawka" czy mowic dobranoc. W koncu juz nowy dzien, choc czarna noc za oknem. Ja probuje pisac swoja prace i lipnie mi to idzie:-(:angry::no:.
Ale jakby co to ja bylam dzis pierwsza;-).
Czekam na pobudke Majerany, ktora od kilku dobrych dni codziennie od 00.30 do 01.00 budzi sie na zarelko. Stary daje po garach az sie podloga trzesie a ja jakos nie jestem spiaca. Normalnie bym sobie na jakies imprezowanie poszla....:baffled:.
To dobranoc i dziendobry:-):laugh2:.

ano dzien dobry

u nas cala noc spokojna, dwa razy sie budzila na picie i spala dalej, tfu, tfu moze to juz koniec?

zobaczymy co dzis

czaran gartuluje decyzji, najlepiej tak wlasnie z ulicy bez zastanawiania, potem glupio sie wycofac;-)

a w dzisiejszych czasach nie wyobrazam sobie nie miec prawa jazdy, moja mama nie ma i jest totalnie uzalezniona od mojego taty:dry:

wcale nie mam tak stalowych nerwow, a moze mam?:-p

po prostu bardzo czesto jak lekarze sie dowiaduja ze pracuje w aptece to pytaja co podaje za leki i stwierdzaja, bardzo dobrze, niech pani dalej to podaje, chyba dlatego tak niezbyt czesto chadzam do lekarzy

ostatnio tak bylo z T, poszedl do lekarza bo potrzebowal zwolnienia,
powiedzial ze zona pracuje w aptece, co bierze,

lekarka go zbadala i stwierdzila ze ma dalej barac to samo i ze pewnie by nie przyszedl gdyby zwolnienie nie bylo mu potrzebne, na co on przytaknal:laugh2::-p

dobrze lece do pracy sie szykowac, trzymajcie kciuki zeby bylo dzis ok

a ty dita nie wkurzaj mnie kobieto, zrob sobie bete i przestan, jest tyle mozliwosci spoznienia @, juz pislam ja mam tak nieregularne @ ze szok, juz bym chyba siwa byla, gdybym tak panikowala, koniec z panika i to juz:-D

Witam!
kuzwa nic mi nie mowcie o pogodzie!
przez te sniegi nie mozemy nic robic na budowie dzisiaj :wściekła/y: ja chce wiosne!!!

Nonek mamy ekipe uzgodniona na mury, schody i dach, w srodku nic nie robia.
Atol super ze mala juz lepiej!!
Czarna fjnie ze sie zdecydowalas na prawko, napewno sie przyda!

milego dnia:-)

ja juz tez nie moge patrzec na ten bialy syf za oknem. fak. a znowu go tyle nawialo, co ostatnim razem :baffled: idzie sie wk...

tez mam zly humor, zadnego prosesyjnego nastroju :crazy: mlody dzis pobudki co 20min, ja pi.erdole!!! z jednej strony mi go zal, bidak chyba przez katar oddychac nie mogl, albo przez zeby, juz sama nie wiem.. ale sie nameczylam dzis ze hej. i jeszcze miauczy od rana :crazy: i jeszcze mleko do kawy mam z deka skwasniale, kuzwa jego mac!

atol
, mi chodzilo o stalowe nerwy odn. wypadku z pralka ;-) gdyby mi po krotkim czasie mlody zaczal rzygac, to od razu bieglabym na pogotowie ;-)
bo jesli chodzi o leki to tez sami sie leczymy, chyba, ze dlugo nie przechodzi, wtedy lekarz.

witam
Atol ja tez tak mam ide do lekarza i mowie co robie itp, a oni to prosze tak dalej:szok: tylko ze ja wole isc i potwierdzic ze napweno dobrze robie:zawstydzona/y: Jestem PANIKARA a moj sie smieje ze nic nowego sie niedowiedziałam:zawstydzona/y: no chybaze cos powazniejszego to antyb dostana;-)
Ale dobrze ze juz lepiej i moze faktycznie jej mija -Niki miała 1,5 dnia tylko ja koło 3 a Laurka prawie tydzien:szok:

Kate no skoro mowisz ze to tylko pogoda. Ja tez dzis miałam plana na jakis spacerek itp ale jak widze za oknem padajacy snieg w płatach a na ziemi robi sie chlapa to mi sie odechciewa wychodzenia:-(

kicia jak dobrze przypilnujecie to moze i so konca sierpnia planowo zakoncza. Co do wykonczeniówki najlepiej juz zacznijcie szukac fachowcow. Moja sis 5 miesiecy szukała kafelkarza:szok:

Aeyne moze i faktycznie zebole. współczuje. Jak sesja?

Hej hej - tylko piszę, że jestem, żyję. Poszłam do pracy po świętach, dziecko strasznie mi tęskni i przylepia się do mnie na amen jak wracam i nie chce sam zasypiać :-( Ale śpi całą noc więc chociaż to dobre. Biedny taki wytęskniony Niuniuś.

Atol, pisz jak Hanka... Jak jelitówka to by już ktoś z was miał sraczko-rzygaczkę - po ok. doby na mur beton kogoś by złapało. Raczej jak coś z żołądkiem to stawiam na zatrucie - Nitrofuroksazyd wtedy pomoże. A nie wykluczone że to od uderzenia, ale wtedy warto pójść do lekarza - w sumie to warto zrobić tomografię czachy czy nie ma jakiegoś krwiaka... Nie chcę straszyć, ale potem czasem są wypadki że nic nic, a w wieku 20 lat takie ścierwo się odzywa i źle się kończy... :-(
Ja do lekarzy po leki to nie chodzę, tylko żeby osłuchał, skierował na badania. Badania to sobie głównie sama z googlem interpretuję ;-)

witam śniegowo ;-)

widzę, że życie na BB kwitnie nocą jak ja już śpię :dry:

atol mam nadzieje, że z młodą będzie ok mnie takie akcje zawsze strasznie martwią

Dita wypad na bete bo jak tak dalej pójdzie to skończysz w wariatkowie a i proponuję skończyć z sexem co by się potem nie zamartwiać he he he

sara co to za smuteczki Cię dopadły
Kicia projekt miodzio życzę powodzenia z budową i mało pijących fachowców :-p

nonek jak miałam spotkanie z podstawówki i na poczatku wymyślałam co by nie iść a w sumie poszłam i było za jebiście

Czarna prawko Ci się przyda ja sama dopiero teraz jestem w trakcie zdawania (jeden egzamin oblałam :-p) następny w kwietniu

Maja to u Was taka super pogoda że na rowerku śmigasz

Aeyne super pomysł z tą sesją pochwal się później co wyszło

reklama
Witam z kawą i @ :cool2::cool2::cool2::cool2:
Najlepsze ze rano poszłam sobie ajk gdyby nigdy nic na betkę (bo po prostu chciałam wiedziec juz na 100% i albo wyluzować albo pogodzić się z fasolka;-)), zapłaciłam całe qźwa 30 zeta i mnie po 10 minutach zalało:crazy: I trzy dychy się poszły......
Andrzej mało nie padł ze śmiechu i stwierdził że jestem 12 browarów do tyłu:cool2:
Nie no cyrk po prsotu ,w życiu takiego spóźnienia nie miałam 5 dni to właśnie mój rekord. Naprawdę nie bałabym się tak gdybym miałą nieregularnie ale ja zawsze z zegarkiem w ręku więc;-) dobra, na ten miesiac kończę temat@:cool2:

A teraz jeszcze raz poprosze propozycje ZABEZPIECZENIA!!!! za, przeciw, zady, walety, skuteczność itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry