reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dobra, dziecko spi, a mnie napier... krzyz, pachwiny i plecy. masakra. co za debil ze mnie, ze tak sie przedzwigalam. pod gore z dzieckiem na reku i z 20kg torba. idiotka. a teraz jeszcze skurcz. da fakkkkkkkkkkkkkkkk.

Hej:-)
kochane moje
dzięki za życzonka
WIELKIE DZIĘKI:tak:

Powiem Wam, że się jakoś inaczej nie czuję, hehehe:-D
na razie nie świętuję, bo nie mam jak:baffled:
zajęte weekendy, wyjazdy,
na pewno sobie odbijemy w maju:laugh2: na Węgrzech:)

Dita trzymaj się w tej Grecji:happy:

Dita, trzymam kciuki!!!!! szczesliwego lotu, pieknej pogody, wspanialej opalenizny i mnostwa wrazen :-D bedzie dobrze, laska!!!!!! masz fajnego meza i dziecmi sie nie przejmuj, da sobie ze wszystkim sam rade :-) i nie zapomnij wziac okularow przeciwslonecznych :-D

kurde, zrobilam barszcz bialy i jest bardzo dobry, ale nie taki, jak chcialam. juz sama nie wiem, co moglabym zrobic, zeby smakowal tak, jak chcialam (jak taki, co w restauracji jadlam :-D ) ech, chyba juz skoncze te eksperymenty, bo zaraz bedzie niejadalny :-D

Aenye nick zakupydodomu
do czyszczenia zmywarki mam czysciki ale nie wystawialam bo mam ostatnie 4 szt
oddam po9zl gdybys chciala i dodam od siebie ze najbardziej musze sie pozbc nablyszczaczy, cene wywalilam praktycznie po kosztach, njataniej na allegro i nie schodza a zostalo mi 10szt i nie mam co z tym robic

aenye ty to wiesz co. tylko cie zlać noramlnie ;-) sama sobie zaszkodziłaś.
dita udanego pobytu w grecji! Nasi znajomi dziś wrócili własnie z Grecjii ogólnie zadowoleni ale pisali że tam brudno i juz wiecej tam nie pojadą bo nie warto.

ja juz wróciłam z drinku.. było miło ale mi juz starczy;-) teraz posiedze z męzem przed tv, zaraz szykuje sie ostre kino akcji dal mnie (horror) hehe cała ja...
milego wieczoru!

reklama
nieistotku, a co to sa czysciki? ;-) ja sie nie znam nic a nic ;-) ostatnio dostalam w promocji jakis taki plyn, co sie z nim wstawia jedno puste pranie. to cos takiego?

a nablyszczacz, kurcze, troche mi niepotrzebny... w sumie jestem strasznie zadowolona z tych tabletek, co mam, bo nawet polowka (zazwyczaj dziele je na pol, bo wkladam niemal czyste naczynia) slicznie nablyszcza. wiec chyba zbedne mi toto..
a co, w ogole wycofujesz sie z tego biznesu? juz nie bedziecie miec w sprzedazy niemieckich gadzetow? jak cos moze sie znowu na fluffa skusze :-D
pogadam z D., ostatnio mielismy mase nadprogramowych wydatkow, ale moze zlozymy jakies zamowienie na kawy itepe ;-) chyba ze M juz nie bedzie jezdzil do niemiec po to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry