reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

AniA gratulujemy z całego serduszka!!
Blaneczka sobie fajną datę wybrała napewno nie zapomne bo dziś moje imieniny :-p no a 4kg i 57cm żeś sama wypchała kobieto!! Szacun!

reklama
Roni wielkie gratulacje!!!!! Ale o co chodzi? ja tu wchodze i og razu gratulacje a ja czekalam na jakies info co gdzie? kiedy?:-D:-D:-D

pingwinku ja doczytałam na przyszłych mamach lipcowych
dzisiaj o 13 przyszła na świat Blaneczka waga 4kg i długa na 57 poród sn:-D

RONI - SERDECZNE GRATULACJE!!!! DZIELNA DZIEWCZYNA!!! BRAWO!!! CAłUSY DLA WIELKIEGO MALEńSTWA:-D:-D

A tobie Sarenko w dniu imienin - wszystkiego wszystkiego najlepszego!!!!:tak:

Roni wielkie gratulacje! dzielna z Ciebie kobieta! Czekam na relacje i fotki Malenkiej [duza Malenka :) :tak: przebila mojego klocka:-D:-D]

Sarenka wszystkiego naj:-)

No nareszcie! Gratulacje z calego serca!!!! Duza ta Twoja coreczka.
Czemu nie bylo cesarki?

Sa_raa Tobie wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

dziękuję Wam bardzo :tak:

Ania jakiś czas temu mówiła, że raczej sama będzie rodziła ale jak to dokładnie było nie wiem...

my dzisiaj na pysznej rybce byliśmy i tak jakoś w ogóle dzień szybko minoł.
Jutro T. ma wolne:szok:aż nie wiem co z tym czasem zrobić:sorry:
idę Mapeciarnie położyć

reklama
ooo ale njusy:-D

Roni mega gratulacje kobieto, Blanka witaj pulpecie:-D

sara wszystkiego dobrego z okazji imienin

Do góry