reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jutro do pracy, buuuu

moje gluty zaglutowane, Helena cala noc ryczala, dzis mam nadzieje bedzie lepiej

czekam na kolejny wyjazd do 3city:-p, jak wszystko bedzie ok to 28 lipca juz bede

a tak poki co ogladam sopot top trendy

kamila napisz mi na priv dokladnie kiedy bedziesz, to moze uda sie jakos spotkac mam nadzieje

reklama
Roni przyjmij moje szczere i najserdeczniejsze gratulacje!
Blaneczko witaj na świecie!
Obie jestescie dzielne babeczki!

A my jutro jedziemy na jeden dzionek nad morze, ciesze sie

CZEŚĆ... jakoś nie mam weny... Odkryłam dziś co zawaliło cały mój świat... MĄŻ MNIE ZDRADZA!!!! Znalazłam w aucie pudełko po gumach-niekompletne jeszcze unimilu takich nigdy nie używaliśmy,,, mieliśmy jeszcze w barku jedną starą gume, patrze nie ma pytam gdzie jest- odpowiedzi nie uzyskałam. Ch uj jeden jeszcze się na mnie wydarł że grzebę w jego rzeczach... Także nonek przepraszam, ale się nie spotkamy, ja stąd jutro zawijam do mamy i już nie wrócę.. Qr wa jak to boli :angry: nie życzę nikomu.......................

Roniaku, wielkie gratki :-):-):-):-)

Cosmo, szok...:-( mam nadzieję, że się jakoś poukłada wszystko, jakby co pisz tu co cię gryzie, w miarę możliwości pomożemy, kochana... Wielkie wirtualne przytulaski...

reklama
Się melduję:-)

Cosmo bardzo mi przykro, trzymaj się... jaky co, to pisz - jakoś postaramy się pomóc

Roni megaGRATULACJE!!! szybko poszło /chyba?/ bo jakoś tak wynika z postów Waszych, Blanko witaj na świecie!!!

Do góry