reklama

mamusie grudniowe:)

i ja sie witam :-)

pikna pogoda, a ja zamulam ze hej
nic mi sie nie chce ;-) czyli pranie, zmywanie, ukladanie itepe ;-)
no i zabralam sie za wystawianie na allegro zalegaczy, pt firmowe zabawki, ktorych juz nie chcemy, bo sie nie przydaly, i inne pierdoly :-) fajnie by bylo przed swietami troche kasy zgarnac na prezenty..
tez juz o nich mysle.. oczywiscie pustki na koncie, wiec nie da rady poszalec, bo pozyczylismy nasza kase i dostaniemy pewnie po swietach, ech.. a reszta w mieszkanie pompowana nieustajaco..

buziaki wielkie!

PS nie mowilam wam, ze Masio je sloiki od kilku dni :-D :-D :-D obiadki go przekonaly! i teraz az sie na wszystko rzuca :-) oczywiscie butli nadal nie chce :dry:
i nie spi gulon w nocy, co godzinke pobudka najdalej! grrrrrrr
i spac w lozeczku za Chiny nie chce, zaraz sie budzi, jak go tam wkladam. musze w naszym lozku go usypiac :szok:

reklama
Kasia_z - trampolina super pomysł,jest świetna:tak::-)

A co do prezentów to ja dla męża kupię chyba jakiś ciuch i kosmetyk -tradycyjnie,Alan dostanie łóżko i duży samochód co robi łijo-łijo-łijo to chyba bedzie policyjny,uwielbia naśladować te dzwięki,na mieście gdy widzi pilicję to krzyczy z całych sił:-)Ja też pisałam list do mikołaja i chyba przyjdzie do mnie:tak::-)mąż dostał listę i będzie musiał wybrać się na zakypy:tak::-D

Alan właśnie przykimał na łóżku,dziś idzie na przedszkola także muszę lecieć go obudzić:-)
Dziś idziemy z mężem kupić telewizor i komodę w końcu bo zawsze coś innego nam wypadało.
pozdrawiam i miłego dnia

Świetny Piotrek na tej trampolinie ! :tak::-)
Ja w ogóle nie mam jeszcze pomysłów na jakiekolwiek świąteczne prezenty :-(
A na dodatek lada chwila i urodziny ! Przydałoby się przygotować jakąś listę prezentów , żeby się nie okazało tak jak w tamtym roku , że dostał dwa identycznie traktorki ze zwierzakami :sorry2: No i chyba najwyższa pora tort zamówić ...

Kasu :-) kurujcie się kurujcie i dobrej zabawy podczas pobytu znajomych życzę !

jesu niech mnie ktos kopnie, siedze pomiedzy worami i kartonami i nie moge sie zebrac zeby cokolwiek zrobic

przed chwila psiapsiola zadzwonila ze nasz kolega z pracy zmarl. 26 lat. niedoleczona grypa. byl 3 miesiace po slubie:-(:-(:-(
rece opadaja, slow mi brak

z poztytwniejszych klimatow kupilismy mlodemu nowe wyrko, w ikei, w kolorze pine, przestawil sie bezproblemowo.
teraz kabinujemy co kupic na mikolaja/urodziny/swieta
chyba jak wszyscy:sorry2:

kasia_z trampolina bombastic fantastic! U nas Majce by się taka przydała, bo nie umie dziecko na tyłku wysiedzieć. Gdzie sie taką kupuje? Ja chcę dla Mai lalke Agatke tylko jeszcze nie wiem którą... na urodziny lalkę na mikołaja wózek do niej a dla Misia myślałam o garnuszku na klocuszek, bo Maja nie miała, jak chciałam jej kupić to nigdzie po sklepach nie było...

aenye podaj linka do allegro

kasuelf - superr wyrko:tak::-) my właśnie czegoś takiego podobnego szukamy:-)
I współczuję śmierci kolegi-niedoleczona gdypa-szok:szok:

Alan w przedszkolu a ja właśnie obiadek robie,za chwilkę mężulek przyjedzie i wybieramy się na zakupy:-) Za łóżkiem też będziemy się rozglądać.

O prezentach nie myślę. Pomysle razem z T.

U nas juz całkiem zdrowo. Motylka ma nadmiar śluzu bo ząbkuje. Poki co kataru nawe nie ma a to czym kaszle to nadmiar śliny przez zwiekszone wydzielanie sie jej. Czad, co? A ja jej mukosolvan chciałam dawać:baffled: No nic.
Zdrowiśmy całkiem. Oby się tak utrzymało do soboty.

Dostałam Dla Motyla dziś dżinsowy płaszczyk i cudny sewtwrek z kapturem od kumpeli. Sweet. Uwielbiam ją ładnie ubierać. I uwielbiam kiecki u niej. Najbardziej lubię jedną z C&A. Kiedys wstawie fotkie;-)

Kasia pocieszyłaś mnie ze "z krtani" sie wtrasta. Oby, bo jakos mnie to troche przerasta. Z resztą co mnie nie przerasta jak tylko 160 cm mam:-p:-D:-D:-D Noi mam oststnio taką głupawkę:happy2: To z radości:happy::tak:

Kasu ja Ciebie delikatnię kopniujkam w pupsko. Rusz się!!! Jak sama nie zrobisz nikt za Ciebie nie zrobi, a im szybciej to zrobisz tym szybciej bedzie już po. Współczuję Tobie z powodu Smierci kolegi, mnie takie wiadomości masakrycznie przygniatają. I koszmar - niedoleczona grypa... I ta żona sama. Ech:-(

Anitko buziam bardzo. Call me. Oddaj buty do reklamacji razem z obcasami;-)

Nonek nie znam. Zdrowia maksymalnej ilości życzę!!!

Cosmo zdrowia dla Majci. Oby na młodego nie przeszło. Łoj no że te dzieci chorują. A jak z jedzeniem Majki?? Polepszyło się???

Pozdrawiam wsyzstkie:-)

sie witam i ja!!

my juz po weselu brata, bylo super!
pozniej poprawiny i poprawiny poprawin :-D
jak bede miec jakies foty to zapodam.

moja mama zlamala noge w poniedzialek.
bylismy w gorach i na prostej drodze...
zle stanela i calym ciezarem poleciala na ta noge.
girka wykrecona w druga strone jak to zobaczylam to myslalam ze zemdleje.
miala operacja. dwie kosci zlamane, oprocz tego skrecenie - noge ma na srubach echhhh

ja samopoczucie kiepskie. muli mnie i padnieta jestem - niestety to pewnie od tego helicobaktera.. :-(

mykam poczytac
buzia :-)

no to mam chwile wreszcie:-p

dzień Stargardzie SUPER! chłopaki mali się docierali a duzi zagadliby na śmierć:-p
nam czasu zabrakło na obgdanie wsiech temtów ale to do nadrobienia wkrótce mam nadzieje:tak:

KICIA co za pech!!!!!! pozdrowienia dla Mamy!! super, że wesele się udało!czekam na foto!

kasu idento łóżeczko miałam kupić dla Olina! ale wzieliśmy piętrowe KURA i w realnu wygląda niebo lepiej niż na stronie:tak:motywuje Cię do rozpakowywania im szybciej tym wcześniej będzie 'jak w domu':tak:no i współczuje kolegi:-(

Lucky jak ja się cieszę, że u Was lepiej! No a że T. przyjedzie to aż mi się paszczak sam śmieje:-Dcałuje mocno

anita dobra akcja z butami:tak:

nona, cosmo zdrówka!

Mi zaczyna główka pracować nad prezentami. Mały nawet list napisał:sorry2:
a ja sobie perfumy zażyczę chyba i T. też kupię takie lepsiejsze albo zegarek bo ostatni się zepsuł.

Ja dzisiaj jak tylko T. wróci pakuję cały majdan (dosłownie wszystko z mieszkania) jutro je zdajemy i do domu a w sobotę Poznań city. Tylko szkoła moja jeszcze 'wisi' i nie mam pomysłu na nią:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry