..aenye
Mama grudniowa'06
i ja sie witam :-)
pikna pogoda, a ja zamulam ze hej
nic mi sie nie chce ;-) czyli pranie, zmywanie, ukladanie itepe ;-)
no i zabralam sie za wystawianie na allegro zalegaczy, pt firmowe zabawki, ktorych juz nie chcemy, bo sie nie przydaly, i inne pierdoly :-) fajnie by bylo przed swietami troche kasy zgarnac na prezenty..
tez juz o nich mysle.. oczywiscie pustki na koncie, wiec nie da rady poszalec, bo pozyczylismy nasza kase i dostaniemy pewnie po swietach, ech.. a reszta w mieszkanie pompowana nieustajaco..
buziaki wielkie!
PS nie mowilam wam, ze Masio je sloiki od kilku dni
obiadki go przekonaly! i teraz az sie na wszystko rzuca :-) oczywiscie butli nadal nie chce 
i nie spi gulon w nocy, co godzinke pobudka najdalej! grrrrrrr
i spac w lozeczku za Chiny nie chce, zaraz sie budzi, jak go tam wkladam. musze w naszym lozku go usypiac
pikna pogoda, a ja zamulam ze hej
nic mi sie nie chce ;-) czyli pranie, zmywanie, ukladanie itepe ;-)
no i zabralam sie za wystawianie na allegro zalegaczy, pt firmowe zabawki, ktorych juz nie chcemy, bo sie nie przydaly, i inne pierdoly :-) fajnie by bylo przed swietami troche kasy zgarnac na prezenty..
tez juz o nich mysle.. oczywiscie pustki na koncie, wiec nie da rady poszalec, bo pozyczylismy nasza kase i dostaniemy pewnie po swietach, ech.. a reszta w mieszkanie pompowana nieustajaco..
buziaki wielkie!
PS nie mowilam wam, ze Masio je sloiki od kilku dni
obiadki go przekonaly! i teraz az sie na wszystko rzuca :-) oczywiscie butli nadal nie chce 
i nie spi gulon w nocy, co godzinke pobudka najdalej! grrrrrrr
i spac w lozeczku za Chiny nie chce, zaraz sie budzi, jak go tam wkladam. musze w naszym lozku go usypiac

:-)
No i chyba najwyższa pora tort zamówić ...
No nic. 
To z radości