reklama

mamusie grudniowe:)

Helou
Moj wozek od miesiecy lezy na ogrodzie, jeszcze teraz na nim kupa sniegu:-). Manka sama lazi wszedzie i jakos u nas wozek sie nie sprawdza juz.

Roni to bardzo tanio chcesz i nawet nie probuj znizac ceny, to nie wolontariat a szczegolnie jak bardzo potrzebujesz kasy. Moze pozniej rzeczywiscie daj ogloszenie o opieke nad np 2 latkiem. Jasiek bedzie mial dodatkowo kolege/anke do zabaw.

Maja to tez wspolczuje 2 raz przerabiac ciaze i porod, i jeszcze nie swoj;-):-p.

Sugar a na 6latke masz cos;-)?

Kate jak samopoczucie? Juz lepiej?;-)

Jezu a mi zaraz leb peknie, chyba na zmiane pogody, bo mgla koszmarma przyszla.

reklama
no własnie u mnie wszystko wporządku, ale jeszcze nie mieszkamy razem z W. Z mama ok a do nonka przeprowadzamy się w sobotę...
a ja już się dobrze czuje, pewnie się czymś zatrułam, mam jeszcze mase prasowania, ale prasowac lubię więc luzik

Helena tez juz w wozku nie jezdzi

musze odgruzowac ten podwojny i moze sie uda go sprzedac, chociaz troche mi szkoda, bo ma duzy kosz i tona rzeczy sie w nim miesci:-p

u mnie juz ok, dzieks

jakos tak mnie nosi od jakiegos czasu, dobrze ze do tego Szczyrku jedziemy niedlugo

pytanko wymiencie kilku aktorow ktorzy sie wam podbaja, ciekawam bardzo:-D

atol jak zwykle ni z gruchy ni z pietruchy:-D:-D:-D:-D
Aleksander Domogarow;-)I jak byłam mała to się w Kostnerze kochałam;-)
Szczyrku zazdroszczę!!!!

a wózek i ja musze opylić ale ten dwufunkcyjny, bo spacerówka parasolka np u Ali to prawie do 4 roku mi służyła (ostatni raz na wycieczce do Zakopanego i nad Morskie Oko - bez wózka ni huhu).

Roni nie spuszczaj!

a kate co?

lucky - super z Luckym!. Moja Ala była aniołem na jasełkach a teraz będzie czerwonym kapturkiem na dzień babci, własnie na allegro kupiłam jej strój;-). I kurna - moja Ala, rocznikiem 8-latka nosi rozmiar 110-116....:blink:

cosmo - udanej przeprowadzki!

Hej:-)

kochane itam Was wszystkie!!! i gorąco pozdrawiam
Nonek czuję się OK:-D
Dzisiaj miałam "zderzenie" z autobusem:dry: w zaje biście zakorkowanym autobusie. Z winy pani-kierowcy w autobusie
Roni 6 zł to tanio!!! bądź twarda! nie obniżaj ceny
Kasiu robię kurs specjalizacyjny na AM z "diagnozy zaburzeń i chorób psychicznych"
Dita wypadanie płatka zastawki dwudzielnej ma związek z zaburzeniami lękowymi
Lucky Asia OK po lekach, jeszcze musimy skontrolować kupkę, nie pamiętam nazwy leków, ale tabletki były na M /metridol, metidol, motadol... coś takiego/, a syrop na F /taki gęsty żółty/, jak znajdę nazwy, to skrobnę

Czytam Was codziennie, ale nie mam czasu na pisanie:sorry2::sorry2::sorry2:
wiem, co się u Was dzieje
jak tylko znajdę czas to napiszę więcej
obiecuję
BUZIAKI:-)

P.S. Cosmo sorki za opóźnienie z przeprowadzką:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć