atol
Fanka BB :)
tak czytam te posty i potwierdza sie stare ludowe powiedzenie e faceci sa prosci jak budowa cepa....
roni po prostu musisz powiedziec mu jak krowie na miedzy, o co chodzi, ze tez jestes zmeczona i generalnie to wszystko co tu napisalas, wiecej czulosci potrzebujesz i juz, a codziennosc to zabija niestety
dita co do toksycznych fochow to po prostu dla mnie kosmos, ale widac ten typ tak ma i trzeba olac
ja generalnie narzekac nie moge, ale jak wiecie i u mnie tez sie fazy rozne zdarzaja....
np przed chwila mnie wkurzyl z deka, wiec dobrze ze wyszedl, przynajmniej sobie poczytam bb a potem ksiazke i przejdzie mi wscieklizna
jutro wybieramy sie na Skrzyczne to pozdrowie gorke od ciebie dita
nieistotna wspolczuje i duzo zdrowka dla Filipa
roni po prostu musisz powiedziec mu jak krowie na miedzy, o co chodzi, ze tez jestes zmeczona i generalnie to wszystko co tu napisalas, wiecej czulosci potrzebujesz i juz, a codziennosc to zabija niestety
dita co do toksycznych fochow to po prostu dla mnie kosmos, ale widac ten typ tak ma i trzeba olac
ja generalnie narzekac nie moge, ale jak wiecie i u mnie tez sie fazy rozne zdarzaja....
np przed chwila mnie wkurzyl z deka, wiec dobrze ze wyszedl, przynajmniej sobie poczytam bb a potem ksiazke i przejdzie mi wscieklizna
jutro wybieramy sie na Skrzyczne to pozdrowie gorke od ciebie dita
nieistotna wspolczuje i duzo zdrowka dla Filipa

/
faceci też
przeczekam
]
]
moj wychodzi np po pracy, wraca pozno i nie fo****e sie. ja chodzilam do szkoly, jeszcze mnie zawiozl, Bruniem sie zajol a po zajeciach odebral
no kurcze troche wspolpracy
Biedaczek, musi się męczyć przeokrutnie, ukochaj ode mnie