reklama

mamusie grudniowe:)

tak czytam te posty i potwierdza sie stare ludowe powiedzenie e faceci sa prosci jak budowa cepa....

roni po prostu musisz powiedziec mu jak krowie na miedzy, o co chodzi, ze tez jestes zmeczona i generalnie to wszystko co tu napisalas, wiecej czulosci potrzebujesz i juz, a codziennosc to zabija niestety

dita co do toksycznych fochow to po prostu dla mnie kosmos, ale widac ten typ tak ma i trzeba olac

ja generalnie narzekac nie moge, ale jak wiecie i u mnie tez sie fazy rozne zdarzaja....

np przed chwila mnie wkurzyl z deka, wiec dobrze ze wyszedl, przynajmniej sobie poczytam bb a potem ksiazke i przejdzie mi wscieklizna

jutro wybieramy sie na Skrzyczne to pozdrowie gorke od ciebie dita :)

nieistotna wspolczuje i duzo zdrowka dla Filipa

reklama
Hej:-)

dziewczyny a czy wy mówicie w ogóle o swoich emocjach, uczuciach?
nazywając je prosto?
a jeśli tak, to w jaki sposób o tym mówicie? czy właśnie nie z fochem i pretensją??? i od razu znacie odpowiedź:baffled:

Sugar (poza małpkami, dobre hehe) faceci są jak pieski i tak należy z nimi postępować /tresować, hehe:-D/
czy pies jest w stanie zrobić dwie rzeczy na raz? nie
pieska się nagradza i macha on ogonkiem:tak: faceci też
jedno polecenie /najlepiej prośba, a nie rozkaz/ i nagroda
drugie polecenie i nagroda
działa:laugh2:

Nieistotna ukochaj Filipka

a Kicia by zostal pewnie, nawet mysle ze bez problemu i chyba skorzystam
ja sie staram mowic bez focha
i raczej mi sie udaje, chyba ze juz mega przegiecie, ale to raczej nie z fochem tylko sie porycze hehe
spoko, tym bardziej ze wiem ze jest calkiem inny i ostatnio tylko taka palma :confused2: przeczekam
wczoraj bylo lepiej, powiedzialam co mialam do powiedzenia i lajt

hej kobitki
ale produkcja:-D ale przeczytalam:tak:
u nas jest tak ze mimo ze pracuje 3 dni w tyg wszystko w domu robie tak jak robilam
jak poprosze D. o pomoc to pomoze, ale nic sam nie zauwazy
staram sie dzielic obowiazkami, ale musze non stop prosic przypominac
ale przynajmniej robi, gdybym miala mowic i czekac wieki chyba bym udusila
kiedys tak bylo, ale jak sie nie moglam doczekac zeby mi np. zamontowal polke- sama to robilam
a teraz puszczam tekst- wiesz ze sama bym to zrobila, ale nie umiem[w domysle tak jak ty super mezczyzno:rofl2:]

Ditka a ja bym wyszla i po prostu olala foch. wiesz jaka ma zagrywke i do tej pory dzialala-czulas sie winna. teraz olej. Nalezy ci sie!!
Ma focha? olej go, nie pytaj, nie patrz sie na niego, idz spac. Albo demonstruj swoje w dupie focha manie. A moze niech oni ida w 3 do kina a ty w tym czasie gdzies.
Moj jak ma focha taki sam, albo sie nie odzywa, albo idzie spac bezemnie[jakby mnie to ruszalo:sorry:]
dlatego olewam, pokazuje ze nic mnie nie obchodzi.

choc focha za wyjscie nie rozumiem :no: moj wychodzi np po pracy, wraca pozno i nie fo****e sie. ja chodzilam do szkoly, jeszcze mnie zawiozl, Bruniem sie zajol a po zajeciach odebral:happy: no kurcze troche wspolpracy:happy:

Sugar zazdroszcze pani do sprzatania, ja generalnie lubie sprzatac[chyba za bardzo], gotowac itpitd ale gtos od generalki, okien itp by sie przydal:tak:

Nieistotku zdrowka dla Mlodziaka:happy:

Pingwinek zycze duzo sil, ja jak Brunio wariowal po prostu zamykalam drzwi od pokoju, jak wychodzil wkladalam go do skutku, wiem ze to meczace ale a czasem dziala. A nie mozesz czyms drzwi przybkolowac zeby nie wyszla? U nas w nowym domu do klamiki nie dosiega i skonczyly sie rpblemy z wychodzeniem z pokoju, wie ze jak wyjdzie to go odloze do lozka i zamkne drzwi za soba wiec woli zasypiac grzecznie przy uchylonych.

nic, lece do pracy trzeba sie szykowac;-)

reklama
Nieistotna, niezła akcja przychodniowa :szok: Biedaczek, musi się męczyć przeokrutnie, ukochaj ode mnie :happy:

Luckymama - i jak twoje małe choraczki?

jak poprosze D. o pomoc to pomoze, ale nic sam nie zauwazy
Jak 20-30 lat utrwalał nawyk że nie pomaga i nie zauważa, to... potrzebuje następne tyle żeby pomagać/zauważać. ;-):-p

Ja się dołączę do Kate, ale jeszcze dodam, że oprócz o uczuciach trzeba mówić o oczekiwaniach, żeby chłop skorelował co ma zrobić żeby uczucie wkurw zmienić w uczucie szalona miłość. :-p To zresztą nie dotyczy tylko jednej płci i jest mocno pomocne w relacjach jakichkolwiek międzyludzkich ...

Kasu - u mnie średnio działa motyw "zrób to bo ja nie umiem" bo mój D. ochoczo przyznaje że on również nie umie, bo jest prawnikiem a nie stolarzem :-D:-D:-D

Mi się wydaje że różny foch na różne typy wyjść wynika z wartościowania. Praca jest dużą wartością dla A. toteż nie ma focha jak Dita idzie do pracy, nawet jak to dotyczy nadgodzin, szkoleń, wyjazdów służbowych. Inne wyjścia które oznaczają dbanie o wygląd = foch, pewnie dla tego, że wygląd nie jest dla A. tak ważny jak praca, tudzież jest zupełnie nieistotny. :-p Dita, możesz się wyleczyć z kompleksów :-)

U mnie generalnie bezproblemowy facet. Ogólnie też ma foch tudzież ja mam czasem, ale robi wszystko w domu (uwielbiam teściową, naprawdę wszystko to jej i tylko jej zasługa, bo jego tata w domu nie robi nic). Dziećmi też się super zajmuje. Żonę też kocha i docenia. :-p

A propos usypiania, to u mnie wychodzenie działało bardzo źle, mały bardzo rozpaczał, a jak usypiał to spał bardzo niespokojnie i płakał. Teraz generalnie jest dużo lepiej.

Ja już mam dość małego wyjca, generalnie bujam się z nim do północy przez zęby-widmo. Nic mu nie wyrasta cały czas, a na znieczulaczu w kółko bo inaczej drze się wniebogłosy i nie ma przebacz. Najgorzej wieczorem i w nocy, więc ja antywyspana. D. do mnie przyłazi i pyta czy mi jakoś pomóc, ale w sumie nie mam pomysłu, więc daję mu spać, bo i tak ma demona drugiego w łóżku przez większość nocy. Poproszę o trzymanie kciuków za wylezienie zębów w końcu...
Roni, a które tatoo w końcu? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry