reklama

mamusie grudniowe:)

No to mój kloc waży 16 kg ale jest wysoka i lekarz mówił, że w normie :-)

z wózka od dawna nie korzystam kto by taka cegłę pchał ;-)
ma dwie sprawne kończyny dolne niech sama łazi :-p

Miłego Dnia

reklama
Aja jestem zadowolona ze Pyzak chce w wozku jezdzic.
Mam spokoj na zakupach bo grzecznie siedzi.
Lazic tez lubi ale to np do parku czy na plac zabaw i duze dystanse pokonuje na noziach.

Dita ladnie...ale tyle prawie co MArika wazy.
Milka a ile MIlak ma wzrostu?

hej witam po super weekendzie ;) bylismy sobie w Kuznicy z Agatka, bylo rewelacyjnie, pogoda dopisala, rybki pyszne, super zal ze tak krotko, tylko wczoraj sie pogoda zepsula, wiec sie zwinelismy bo co mielismy robic ;)

zaluje tylko jednej rzeczy, ze w ferworze przygotowan do wyjazdu zapomnialam skontaktowac sie z trojmiastkami i wziac namiary i np. odwiedzilibysmy Aenye w JAstrzebiej, ale wole o tym nie myslec bo sie mega wkurzam, a niestety telefonu do zadnej z was nie mam :((( no coz trudno nastepnym razem nie zapomne

taki wiekszy rowerek Agatka dostala dokladnie rok temu http://www.bikeman.pl/var/ezwebin_s...ower-dzieciecy-Giant-Animator-12_lightbox.jpg od mojego ojca, sama zaczela na nim jezdzic pod koniec lata i to teraz ulubiony srodek lokomocji ;)

a o wozku to juz nie pamietamy co to jest od ubieglej wiosny gdy zwrocilismy to nieszczesne coceco, jak nie w rowerku to Agatka pieszo pokonuje wszelkie odleglosci,

co do wagi to wiem ze roznica jest 9 miesiecy ale Agatka ma 16 kilo i ze 105 cm, ale ona sporo przez zime urosla no i w ogole to ma po kim byc wysoka

U mnie waży ok. 14 kg. Witam po weekendzie w ogóle :-)
Trochę nie mogę się ogarnąć jeszcze, szczególnie że dwójka mi koło nóg pląsa ;-)
Weekend super, miejscówka rewelacyjna. Piotrek wrócił zakochany w konikach, jeździł codziennie po dwa razy. :-)

witam :-)

maja
, i jak tescior? bedziesz swietowac soczkiem grapefruitowym? :-D trzymam kciuki

kasia
, zazdroszcze konikow :-) super, ze wyjazd sie wam udal. a zimno nie bylo? ;-)

agaton
, nastepna raza, bo w d..!

u nas pozytywnie jak zwykle, buziaki!

witam sie !!!
Nie uwierzycie przyjeli Mercedes do 2 przedszkoli!!!!!!! Z listy rezerwowych. W jednym bez plecow a w drugim z plecami. Jestem szczesliwa.

Mercedes wazy pod 12 kg (Sara 9,5!) Wozka nie uzywam od zeszlych wakacji.

U nas masakra z Sara, ma juz 2 zeby,ale ostatnie noce to porazka. W dzien aniolek: ciagle stoi, chodzi za dwie raczki, sama siada i zaczyna raczkowac. mowi mama,baba i lala jak leci muzyka. jak widzi smoka wola da.musialam sie poochwalic

Aenye zazdroszcze rodzicow

no gratuluje pingwinku i przedszkola i osiagniec Sary:-)

ja dzis bylam w przedszkolu na zwiadach, fajnie podobalo mi sie, dyrektorka bardzo mila

zebranie zapoznawczo rozpoznawcze mamy 7 maja

aenye alez ty masz luksus ze swoimi rodzicami zazdroszcze:blink:

maja juz sie doczekac nie moge tak mnie zaciekawilas tym testem:-p

Test negatywny.
Lekarz obstawiala najpierw ciaze co po chwili zostalo obalone po zrobieniu testu.
Pozniej tarczyce, nerki lub anemie.
Jutro ide na badania na ktorych wyniki poczekam ok tygodnia.
Profilaktycznie do pracy dzis jutro i pojutrze nie ide.

reklama
Maja - trzymam kciuki! Oby to nic powaznego
pingwinek - gratulacje!!!
kasia - to Pepe z moją Alą będą teraz miały wspólny temat;-):-D

aaale zimno:baffled::baffled::baffled:
Co za paranoja, 13 stopni, a jutro ma byc jeszcze chłodniej:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry