reklama

mamusie grudniowe:)

tyz sie witam

dzis jedziemy do dziadka za miasto, dziewczyny zachwycone

ja po spotkaniu z kolezankami, z njusow, jedna w ciazy (juz 22 tydz), a ja sie z nia widzialam wczesniej i nic nie zauwazylam:sorry2:

druga przezywa nowa milosc,fajnie:-D

pozdrawiam, gratuluje przedszkolakom, zycze udanej podrozy, imprezy itd:-D

reklama
Ditka fajnie by bylo jechac z kims dzieciolubnym, co by zostal wieczorem ze spiacym Bruniem;-) chetnieskoczylibysmy tam na imprezke,ale nie dalo rady:-(

Atol udanego wypadu:happy2: co do spotkan kolezenskich tylko pozazdroscic:tak:

Kamila foty niepredko, zgrywalisamy na laptop znajomych, czekam na plytke:sorry2:
udanej zabawy:-D

a ja tesknie za sloncem tu13 stopni i pada:baffled::shocked2:

witam poniedzialkowo, dzis na popoludnie do pracy buuuu

sugar fajnie ze wszystko sie udalo, ja to chyba moje ochrzcze przed komunia:-p;-)

my w sobote bylismy na wsi a w niedziele na imieninach, rozrywkowo weekend spedzony

ale ja mam jakas nadmierna meczliwosc ostatnio, nie wiem o co chodzi, gdybym nie miala @ to bym pomysala ze w ciazy jestem:sorry2:

Hej hej, my też po chrzcinach. Było bardzo fajnie. Jako że wcześniej były komunie, to kościół nam ustroili w kwiaty pięknie. Maciek głównie spał, nawet go nie budziliśmy, bo chociaż spokój był. :happy2:
Atol, może przesilenie wiosenne?

my chrzcimy malego 6 czerwca :-) a 30 maja roczek, troche bedzie mial imprez naraz moj maly podroznik :-D

wczoraj bylismy w Paraszynie, bosze, jakie cudne miejsce, matko jedyna.. raj na ziemi normalnie! tam bedzie impreza chrzcinowa wlasnie :-) jakbym wygrala w totka kupilabym to miejsce.. o ile by mi calej wygranej styknelo ;-)

kamila
, jak wesele?

my w sob mielismy bibke z przebraniami ;-) bylo dosc grubo, hehe :-D

kasu
, poibizowa istoto! witajcie i foty, foty!!

Witam sie i ja.
My leniuchowalismy w weekend.
Ja sie jeszcze niezbyt czuje.
Dita ogolnie zmeczona sie czuje a do tego bola mnie stawy-lewy kolanowy i lokciowy i nie moge lezec na lewym boku bo mam uczucie slabego krazenia i dziwny 'bol' w okolicach klatki,plecow i lewej reki. Przestraszlam sie kilka dni temu bo ledwo moglam oddychac tak mnie 'bolalo'. Zaczelam brac aspiryne na rozrzedzenie krwi i juz mi lepiej ale chyba mimo wszystko pojde do kardiologa.

Gratki chrzcinowe...pogoda Wam dopisala.

sugar, mialam cie juz dawno pytac, bo z ciekawosci umieram i czuje sie jak blogoslawione dziecie niewinne. chodzi o program mtv 52. jak on to robi!??? montaz? efekty???
wyglada prawdziwie na maksa ;-) zdradz sekret!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry