reklama

mamusie grudniowe:)

hej
u nas odpukać Misiek wyzdrowial oby tym razem na dłużej

my po weekendowej imprezie urodzinowej młodego. Mały nie przyzwyczajony do takich tłumów na początku płakał i ciągle chciał do mnie na ręce ale potem się jakoś oswoił i upodobał sobie swoją Chrzestna a co :)

z mieszkaniem jeszcze się nam nie wyklarowało, ale może uda nam się sosnowiec (zalezy jak z pracą) i powiem szczerze że bym wolała bo tam nie mam nikogo a tu wszystkich jakos blisko a jestem dość zżyta z rodziną mamy (babcia, 2 ciotki i fajowe kuzynki)
\
aenye nie wiem czy doczytałas, ale majówki proszą Cię o foty stanika, tego obiecanego ;-)

duuuuuużo zdrówka dla Pepe i trzymam kciuki za szybkie wyjście zębulków Maciusia. U nas też wychodzi ale na razie nie ma tragedii

reklama
A u nas dlugiego weekendu ciag dalszy...tu jeszcze dzis swieto wiec wiekszosc ma wolne w tym moj M i tesc.
Pogoda sliczna.
Ja sie duuuzo lepiej czuje.
Nawet w sobote po pracy na imprezke wyskoczylismy. Jak to dobrze miec dziadka w domu:-D

cosmo, jak znajde chwile to pykne fotke, pamietam :-)

moje dzieci przeginaja, Maks wstaje drugi dzien o 5.20, budzi Filipa i ogolnie chodze na rzesach. do tego sesja i zyc nie umierac..

i bylam wczoraj na chwile w klifie, bo nie mam centralnie zadnych elegantszych ciuchow w szafie, wszystko za duze jakies sie zrobilo, a cos trza na siebie wrzucic na chrzciny. no i mierzylam cala mase rzeczy, nawet mi sie podobaly, ale nie moglam sie zdecydowac.. lepiej sukienka z rekawkiem obcisla czy luzna na ramiaczkach? a moze spodnica i bluzka? albo spodnie z bluzka? moze marynarka, a moze rybaczki?
i tak po 2h wyszlam glupsza niz przyszlam ;-) hehe

najfajniej byloby dorwac taka sukienke, co bede mogla potem na wesele ubrac. tylko ciezko, zeby byla jednoczesnie imprezowo-frywolna i chrzcinowo-klasyczna ;-)

i tak oto witam sie z wami i zycze pieknego Swieta Mam :-) ja go spedze na uczelni, wroce o 21 :wściekła/y:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Swieta :-);-)

Ja wczoraj dostalam najpiekniejszy prezent na Dzien Matki - bijace serduszko naszej dzidzi. teraz juz moge oficjalnie pochwalic sie, ze jestem w ciazy :tak:

pozdrawiam Was serdecznie!!!

Kiciu to cudowna wiadomość ! Życzę dużo zdrowia !

Ja również dołączam się do życzeń z okazji dnia matki : życzę Wam przede wszystkim cierpliwości , zdrowia i miłości !

Całuję i mocno ściskam !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry