reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dziekuje bardzo!!!!!!!!!
trzymajcie za nas kciuki :tak:

pytanko: kiedy oduczaliscie dzieciaki pampesa w nocy??? Oli juz w dzien odpampersowany , nie wiem kiedy i jak zabrac sie za nocke???

pozdrowionka

Nie piszcie tyle bo nie nadaze czytac:)

Pyza dzis do mnie mowi jak tylko otworzylam oczy 'mamusiu a co to jest takiego ta praca?'

Paskudna pogoda dzis u nas...a ja chcialam na szoping sie wybrac bo nie mam w co sie ubrac a w poniedzialek imprezka firmowa sie szykuje.

Kicia u nas niestety pampers w nocy jeszcze jest. Przegapilam moment kiedy Pyzak przestala sikac w nocy bo akurat sie przeprowadzalismy. A teraz megailosci w nocy sika. Ostatnio sie zabralam za odpieluchowanie...trzy nocki wolala pozniej ja sie rozchorowala i jakos natchnienia brakowal na nocne wstawanie.
Wiec tez chetnie poslucham rad jak sie za to zabrac.
Ograniczamy picie przed spaniem ale mimo wszystko strasznie duzo w nocy sika tak ze czasem nawet pieluche trzeba zmienic.

hej...

Kicia gratulacje!!!!! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze :)))

jesli chodzi o oduczanie pampersa w nocy, to ja zakladalam jeszcze jakos 2 miechy profilaktycznie na nocke i zawsze byla sucha, natomiast jak zdjelam to niestety kilka wpadek bylo, wiec zawsze jak szlam spac wiadomo pozniej niz Agatka wysadzalam ja na spiocha na nocnik i pozniej jakos sie unormowalo i od wieczornego siusiu do rana spokoj, a jak jej sie zachce w nocy to wola

ja po sobotnich J urodzinach ktore wyprawialismy w domku 4 dni dochodzilam do siebie, w niedziele jeszcze mily afterek ze znajomymi, tak sie rozleniwilam ze hej ;)
ale jestem super zadowolona, mega pozytywna impreza z fajnymi ludzmi, bez zadecia po prostu mile spotkanie z popijawa i kupa dobrego humoru ;)

Kicia my odstawilismy w nocy chyba z 4-5mc temu
po prostu mu nie zakladalam i tyle, przez pierwsze dni jak sie budzil na picie, pytalam go czy chce siku
wpadki byly chyba ze 4 i to glownie w czasie choroby
a pije przed snem duzoooo, czasem w nocy wola siku (budzi sie na dolewki picia) ale najczesciej wytrzymuje do rana

Hehe NIeistotna jedne dzieci musza w nocy pic a inne sikac;)

Ja to nie wiem skad sie te megailosci siuskow biora bo ani przed ani w nocy nie pije

Musze sie za to wziac bo wyjdzie na to ze jedna z pierwszych odpieluchowanych w dzien byla i bedzie ostatnia odpieluchowana w nocy hehe

WITAJCIE
Kiciu wielkie gratulacje i zycze spokojnej ciazy...z fasolinka :-)

A propo odpieluchowania w nocy, to u nas jeszcze jest pielucha ale juz nie sika prawie nigdy (jak jest chora to zawsze).Przede wszystkim odstawilam duze ilosci mleka, picia wieczorem i od razu bylo widac poprawe-sucha pielucha. W nocy sie budzila kiedys na siusiu przez 1-2 miesiace, a teraz juz wogole nie.

Witam kochane,

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)
Poczytuję cały czas, ale ostatnio jakoś braki czasowe na pisanie. Na podwórku jesteśmy cały czas. Zdrowe dzieciaki od czasu noni.
Teraz mam remont w chałupie - łazienka na tapecie, po niej kafle z leżenia na kupie w korytarzu wejdą na podłogę do kuchni, pojedyńczo:-p

Kiciu Tobie gratuluję i ogromu zdrowia życzę przez całą ciążę.

Wszystkim daję kopa na rozpęd w związku z zabraniem sie za cipologię. Kobity nie lekceważcie!!! I nic na później. Nie warto:-(

Ściskam.

reklama
a ja chce, zeby mnie ktos kopnal w d, bo przed snem chce jeszcze podloge umyc :eek: od godziny probuje sie zmusic i nic ;-)
a nie byla myta ze dwa tygsy, kurka, i przydaloby jej sie odswiezyc ;-)

dobranoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry