reklama

mamusie grudniowe:)

Maja - ajj, jak ja ci zazdroszczę tej Hiszpanii:tak::tak: Leć leć i baw się dobrze. A autko teraz jakie bedzie? No i powodzenia w dalszych badaniach - oby to była błahostka:tak:

reklama
hej hej

oj ja tez zazdroszcze Hiszpanii:sorry:

u nas najwczesniej sie zapowiada wyjazd na ferie zimowe do szczyrku, ale i tak sie ciesze na maksa:-D

bylam dzis z Hanka na bilansie 4 latka i uwaga wazy cale 13,8 kg, 3 centyl, ale chudzina:shocked2:, ale lekarka stwierdzila ze to po mamusi:sorry:

potem bylo szczepienie p/ko ospie witrznej, juz z hanka oblecialam wszystkie szczepienia poki co, u Helci zostaly mi tylko meningokoki i luz

a poza tym bez zmian

moja ekipa się nawróciła, co prawda w nieco zmienionym składzie ale naginają właśnie tynki na chacie:-) huraaaa

Jesuuu, skąd wziąć kasę dziewczyny? Wszystkie karty i pozyczki już uruchomione a tu kuźwa studnia bez dna....:dry: Co prawda zagrałam o 17 baniek ale zanim wypłacą to jeszcze ho-ho minie czasu;-)

Pan monsz zgłosił mnie na to spotkanie, już sie czuję jak ogon, no ale chyba pojedziemy. Fadery moje już się zgodzili zostać z glonami więc luz:tak::tak::tak:

wow, atol - ale szczepionek:szok:... No ale w sumie jśli dziewczynki chodza do przedszkola to może i faktycznie warto.

kate, nonia - śniłyście się mi dziś, grałyśmy w scrabble w Hajduszoboszlo;-):-D:-D:-D
A moja Ala 15 kg to jeszcze rok temu ważyła więc luzik;-)

a ja nie mogę pisać, bo... mój mąz mnie tu znalazł i szpieguje :rofl2:
czyta wsje moje posty

i tu do ciebie moj drogi... JAK NAS ZOSTAWIŁEŚ TO SIĘ ODCHRZAŃ, OT ZAPOMNIJ O NAS TAK JAK MY JUŻ NIE PAMIĘTAMY O TOBIE :tak:

hej laski
widze ze chorobska "dopisuja"
my tez chorzy, tzn cala nasza trojka
Jasiu jak zwykle najgorzej znosi
Blanka miala 3 dni gile i rzeska chodzi
wlasnie spai, a ja mam chwile dla siebie :sorry: ale tylko chwile

Kate, Ty t niedlugo nie bedziesz miala czasu taczek zaladowac ;-)

Dita, gratulacje umowy :tak:

Pingwinku, nie martw sie, duzo dzieci to ma niestety
mysle ze moj Janek tez

jak tam reszta przedszkolakow?
Jasiek mial kryzys ostatnio i 5 h przesiedzial pani na kolanach :confused2:
dalej prawie nie gada, wiec logopeda nie ma u nas co do roboty ;-)
za to Blanka napierdziela jak katarynka i sie odpielochuwujemy
znaczy Blanke

mam pytanko do dziewczyn co maja coreczki
macie moze jakies ubranka na zime/jesien do odsprzedania
mam na mysli bluzki z dlugim rekawem, spodenki
kurteczke?
ona nosi tak gdzies 80

pozdrawiamy Was guronco

Hej hej, Roni, miło że jesteś.

U mnie właśnie chyba końce gila widać. Już od wczoraj nie kaszlą zbytnio.
Piotrek jakoś w miarę dobrze w przedszkolu, jeden z najmniej płaczących w grupie o dziwo. Teraz pani mówi że tak bardziej się nim zajmuje, bo wcześniej bardziej płaczkami rzecz jasna. Piotrek ma problem z tym że ciągle zaczepia dzieci (szczypie, szturcha), nie mocno, ale jak jest zmęczony. Jak jest wypoczęty (rano i po spaniu południowym) to podobno nie ma tego problemu wcale. Pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu i będzie dobrze. W nocy już mi ładnie śpi. Z gadaniem to u nas teraz mega śpiewak się zrobił, śpiewa nam ciągle i wierszyki mówi :-D

Ja wczoraj zaliczyłam jakieś paskudne zatrucie, dziś dochodzę do siebie, po południu śmigamy na weekend na żaglówki. Oby pogoda była. :happy: Buźka!

reklama
Kasiu moglabyś popytać bratową ( o ile dobrze pamietam to byla bratowa ;-)) co stosowala na owe wypadanie wlosow? Zrobilam badanie i hormony ok, a wlosy leca jak z psa na wiosnę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry