Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
plazy nie ma.. no ale to z opowiesci.
no szok. sama, bidna, w gdansku! no ale dalam rade ;-)
Farelka non stop chodzi, ale nie daje rady, nasze pomieszczenie
laski, help. Filip ma od trzech dni co jakis czas jakies dziwne ataki bolu brzucha. zwija sie, caly czerwony. jak dam mu pol nospy - przechodzi, troche popierdzi, zrobi kupke i jest lepiej. po p/bolowym tez przestaje ryczec.
nie ma goraczki, nie widze zadnej przepukliny, ogolnie np. dzis od rana do teraz spokoj, a przed chwila znowu ryczal z bolu. i tak jakby bez powodu, bawi sie, chichra, i nagle sie zwija.
Witam:-)!Ja też urodziłam synka z grudnia 2006 i was podczytuje czasem;-).U nas też czasem jest problem z brzuszkiem,ale zaóważyłam ,że tylko wtedy gdy zje coś z czekoladą więcej.Np. wczoraj zjadl cukierki michalki i wiec wieczorem skarżył sie na brzuszek,nie mógł kupki zrobić.Zasnął i po godz.płakał ,że brzuszek boli.I cudował z łóżka wchodził ,schodził i tym podobnie.Bez ibufenu sie nie obyło,po 5 min. było ok.spał jak zabity.Dziś najadł sie śliwek i kupke zrobił :-)i jest dobrze.Niedawno też tak było,bolał go brzuszek i mmiał stan podgoraczkowy bo nie mogł zrobić kupy.