..aenye
Mama grudniowa'06
spoko :-)
ja dzis czekam na konkrety w spr. pracy.. trzymajcie kciuki jakos do wieczora!...
no i znowu rachunki mnie zabily - przyszlo jakies wyrownanie i musze 500zl wiecej niz zwykle zaplacic
nie znosze takich niespodzianek, niby budzet na miesiac zaplanowany, a tu taki zonk. grrr!
ja dzis czekam na konkrety w spr. pracy.. trzymajcie kciuki jakos do wieczora!...
no i znowu rachunki mnie zabily - przyszlo jakies wyrownanie i musze 500zl wiecej niz zwykle zaplacic
nie znosze takich niespodzianek, niby budzet na miesiac zaplanowany, a tu taki zonk. grrr!
ale własnie pierwszy raz od dwoch lat mam nadpłate nawet pare zł :-) ufff
dzisiaj rano sniegu do pół łydki miałam i wogole to niektorzy chyba mysla ze chodnik to służy do składowania śniegu bo z ulicy wszystko laduje na chodniku a z tąd nikt juz tego nie zabiera chciało by się zapytać gdzie jest Straz Miejska co powinna pilnować odsniezonych chodników oczywiście jest a jedyne co zrobic może to powiedomić odpowiedni urząd ze jest nie odsnieżone a ze chodniki zawalone śniegiem naleza do gmin i miasta to mandaty sie nie należą cudo normalnie kocham ten system, mandaty to wlepiaja starym babuszkom ze nie odsniezyły przed domem 

), ale za to dziewczyny smigaly na nartach az milo

Specjalnie nie odśnieżamy bo to ostatni rok gwarancji i patrzymy czy przemoknie lub się zarwie. Na razie nie przemaka nawet.