Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sierpniu kupilam bluze. 60 dych. uzywana miala byc, ale w idealnym stanie, jak nowa. no i byla cala w plamach, rozciagnieta, brudna i smierdzaca fajkami. wkurzylam sie, na szczescie laska zgodzila sie na zwrot. ale jak sie okazalo, cudownym trafem dwa dni pozniej wyjezdzala do stanow i absolutnie nikt nie mogl zamiast niej odebrac. no ale nic. miala wrocic 17.10 i od tamtej pory regularnie nekalam ja prosbami o mozliwosc odeslania bluzy. zwodzila, klamala, ze nie ma dostepu do konta, a w miedzyczasie, jak sie okazalo pozniej, robila zakupy na allegro! no ale nic. miesiac czekalam, juz 3 razy niby mi wysylala, przelew jakos nie dotarl i powiedzialam: BASTA
i nie chce uniewazniac komentarza, niech inni wiedza, co za klamczucha. fuj. ;-)
ze niby wrzodzie. hehehehehehe 
)wycenia na 15 zł, a podpatrzyliśmy go na allegro ze druk łącznie z jego projektem kosztuje 13 zł.... No to zamówiliśmy na allegro - zaprojektował, wydrukował i.... się obraził;-)

;-)
Oczywiście że nie ma:-) Ale ciąży też. Beta 0, 3 testy negatywne. Nic tylko zostaje lekarz. :-) Ale nie martwie sie na zapas. Jedyne co mnie uspokoiło to fakt że to nie ciąża. Ps czytałam o mirenie ze po niej tez moze nie byc okresu. Oj za Chiny nie chciałabym, jeszcze raz martwic sie czy to aby nie zaciązenie.

Są takie zabawki - gry pt. zbuduj elektrownię wiatrową. Chcemy Piotrkowi kupić jakiś diwajs do budowania na baterie słoneczne bo mocno był zafascynowany na targach rolniczych. W ogóle takie majsterkowe lubi. Myślę żeby mu kupić książkę z eksperymentami bo bardzo lubi robić różne. Mamy jedną książkę encyklopedia nauki i tam trochę jest i nas zamęcza ;-) U nas też niedobór jest garażu samochodowego. No i pistolety też u nas są trendy. Lubią sobie terkotać nimi. Ale to zabawka co wiele osób obecnie uważa za złą. Ja wierzę, że lepiej przejść etap ten w wieku lat 4 niż 24 sobie kompensować na ludziach ;-)
Migiem do lekarza, no i nic - uszy czyste, zapalenia brak. Opuchnięte trąbki słuchowe z powodu kataru. Zwiększona do maksa ilość inhalacji, kropli, itd - dziś już dużo lepiej.Właściwie już w normie, ale stracha mieliśmy.

) - ale Carsy, Spiderman i ewentulnie troche Miki i Tom i Jerry. i tez lubia pistolety, ale dla mnie to jakies malo fajne.. ale chlopiece faktycznie i masz troche racji ;-) ale mnie wkurza ten dzwiek. jeny, my mamy takie karabiny (dostali od babci w hurtowni), a moze nie karabiny, cos kolorowego i dziwnego, co mega drze ryja ;-) DROP YOUR WEAPON! HANDS UP! DON'T MOVE! FIRE, FIRE!
po 15 minutach migrena murowana :-/ i cholerstwo nie chce sie zepsuc ;-) w przeciwienstwie do innych chinszczyzn ;-)
dobrze, ze zrobilas bete, bo watpilam w twoje testy mimo uffa ;-) buzia. lec szybko i sczekautuj, co sie dzieje, ze @ brak.
Mamy abonament na hotfile'u