heloł
Dziś małż mój był z glonami u lekarza z wynikami badań krwi i moczu - obie mają wyniki wzorcowe, a Ala wręcz rewelka - hemoglobina i czerwone krwinki jak u sportowca (hehe -
aenye - Ala 9 lat waga 21 kg;-)

)
Powiem szczerze ze odetchnęłam z ulgą, jednak takie badania raz na jakiś czas uspokajają lepiej niż brom

zwłaszcza w dobie chorób krwi itp (no już u jednej i drugiej diagnozowałam na podstawie chudości Ali i bóli nóg nocami Nat wszelkie choroby świata...;-)) A propos - czy waszą młodzież boli coś nocami? Moja Nat potrafi obudzić się w środku nocy z powodu bólu nogi (pod kolanem np) i wyć - pomaga nurofen i masaż kremem....
No i git, jeszcze przez jakiś tydzień mają siedzieć w domu (hehe, czyli na sanki/narty wyjdą w styczniu;-)). Ja już też zdrowa, małza odrobinę gardło boli, ale generalnie bakteria pokonana

:-)
kicia - Nat ma na gwiazdkę zestaw do malowania z szablonami -
o ten , na mikołaja dostała klocki drewniane - strzał w dziesiątkę.
Dla Ali jeszcze nie mam prezentu i tu mam problem - kurde - co kupić 9-latce????
Z ostatnich newsów u nas: mieliśmy zebranie rodzicielskie w podstawówce młodych - była ,,pogadanka" - monolog pani od spraw satanizmu na temat rosnącej agresji w szkołach. Dowiedziałam się że:
- koncerty rockowe są organizowane przez satanistów
- zespoły rockowe i metalowe to sataniści
- Owsiak to satanista a Wielka Orkiestra to ściema zbierająca pieniadze na satanizm
- Harry Potter to satanista
- czytanie horoskopów to satanizm
- jedyne czasopisma na które mozemy pozwalać dzieciom to ,,świerszczyk" i ,,płomyczek" (qrwa, a one w ogóle istnieją????)
- cztajac ,,bravo", ,,bravo girl" i ,,popcorn" (baba żyje w latach 95-tych) 12-letnie dzieci będą się prostytuować
Nikt nawet nie pisnął, bo baba była w typie ,,jak coś piśniesz to ci odbierzemy prawo do wychowywania twojego dziecka" -
Kasia - kate- Jezu, jak ja żałowałam że Ciebie tu nie ma!!!!

Poza tym w pracy kupa roboty a zwłaszcza kupa

ale generalnie git.
kate, kasia_z buźka