reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nie no Ire to wspominam bardzo fajnie, kojarzy mi się z zimowiskiem jak chodziłam jeszcze do szkoły podstawowej :tak: takie utlenione dinozaury pop-rocka

fajna Natka :-D i fajny koncert. ja moim tez wyrabiam dobry (czyt. moj :-D) gust muzyczny ;-) rzadko poddaje sie manipulacji i daje sie wrobic w tzw. muzyke dziecieca. za to Fiol niezle spiewa juz "chasing pavements" adele i np "bede bral cie w aucie" :-D i inne hiphopowe nuty ;-) ostatnio nawet eminema zapodawal w chorku :-D

u nas wreszcie cudna pogoda :-)

moje dziecię tez ma już wyrobiony prawidłowy gust i pięknie śpiewa "master of puppets", a w guitar hero gra prawie tak dobrze jak mama :D
na sonisphere w tym roku jadę co prawda bez niego, ale już na festiwale do węgorzewa i jarocina jest szansa, że pojedzie z nami.

aa lato! na łąkach chabry i maki! cudnie!
mi już niestety klima dała się we znaki, ledwo chodzę, takie mam jakieś napięcia mięśniowe i gardło też już siada buu...

Kasia dużo zdrowia!!
Miłka, fajnie że dziewczyna!
Ditka, musisz Natce poezje, kursy językowe i inne literatury przez sen puszczać :tak:

U mnie dziś mega hitsa, w cieniu ma być raptem 30 stopni :cool2:

Moja Milena jest typowym dysko mułem :-D chociaż jak była niemowlakiem to jedyny wykonawca który ją usypiał to Maroon 5 :-D zasypiała zawsze po 2-3 piosenkach więc inwestycja w płyty z kołysankami u nas w ogóle się nie opłaciła ;-)

Hehe
dyskomuł:-D
no coś ty Dita - Magdy Welc nie wysłuchałaś, no jak tak możesz:sorry2:;-)
oplułam monitor:-)

U nas tez laski dużo muzy słuchają - i oczywiście spiewają:tak:
natomiast Asia pochłania ksiązki (największą "karą" jest zabranie ksiązki lub brak kolejnej)

no pogoda cudna w końcu:happy2:

buziam mocno

No przecież mówiłam że to raz w roku nie raz w tygodniu;-)
Na weekend to ja wyciągnę małża choćby za kołnierz nad jeziorko. Jest tak cudna pogoda, ze naprawdę człek by się kąpnął w jakiejś kałuży.

Teraz wcinam drugą michę klusków z truskawkami i czekam na moje starsze dziecko które wraca z trzydniowej wycieczki do Trójmiasta:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry