reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka no prosze cię:baffled:
Ja sama jak byłam w 6 mies z Nat pływalam w Bałtyku i w du pie miałam to, jak wyglądam (a miałam z deka cielska, oj miałam...), no przecież ciąża to ciąża a nie konkurs piękności;-)

reklama
no fakt tylko jak wyglądam już jak pie przony wieloryb bo zbiera mi się znowu woda tak jak przy Milenie, za miesiąc będzie mnie można popchnąć to się kuźwa potoczę z górki jak wielka piłka :dry:

Milka, jak humpty dumpty :-D nie przesadzaj. ja obroslam cellulitem rekordowo, mam go chyba wszedzie, brrr. i tez nieco sie peniam wyjsc do ludzi w samym kostiumie, ale jak jest taki upal, jak np dzis.. to sie nie zawaham, nie bede przeca w szlafroku na plazy siedziec ;-)

u nas mlody z gilami, ledwo oddycha, Fiol ma ustawiczny problem z brzuchem, cos go boli codziennie i dosc czesto sry (nie biegunka). a na dworze +30. nie mam zamiaru siedziec w domu.
moge z dwumiesiecznym dzieckiem z zielonym gestym katarem isc na spacer (wiatr, klima w aucie itp included?)

kuźwa ja mam tak obwisłą cellulitowatą du pę, że nawet w lustrze nie mam ochoty się przeglądać :dry:

byle do października :-D chociaż teraz bardziej uważam na to co jem to i tak mam + 9 kg :dry:

mi pediatra mówił, że jak nie ma temperatury a jest katar to można wychodzić, tylko jak u Ciebie ten katar jest zielony to chyba jakaś infekcja bakteryjna i przydałby się wymaz z nosa z antybiogramem :tak:

aenye - ja bym wyszła, tylko bez tej klimy. To najgorsze cholerstwo jakie moze być jeśli chodzi o osłabiony organizm - szok termiczny + zagilowany nos = angina albo inny syf.

A gorączki nie ma? to bym wyszła :)

hej laski.... no przesadzacie, a co innych obchodzicie? jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy :-p

a nie macie wpływu na to czy inni o was "gadają"

gadają, gadali i gadać będą - spoko:tak: możecie robić cuda na kiju a i tak się znajdzie taki co obgada i tyle

sorki, ale nie rozumiem toku mylenia:confused:

Dżiz, dziś w Lublinie była zlewa stulecia, ulice pływały, samochody tonęły, a u nas, 25 km dalej od miesiąca ani kropla nie spadła, codziennie podlewamy grządki, bo nic by nie urosło...:dry:

aenye - STO LAT STO LAT !!!!!:-)

Miłka olewaj gapiów...
Kiedyś leżałam sobie na plaży i słyszę jak dwóch młodych chłopaków między sobą komentują jak wyglądam, "patrz, jakie ma rozstępy" na początku się przejełam, ale po chwili olałam, to moje ordery pociążowe, cellulit to też order pociążowy, to ślad po czymś ważnym więc nosi się go z dumą :)

reklama
Halo baby,

u mnie wreszcie niecałe 20 stopnie jupi nie pocę się od samego rana jak dziki prosiak :-D

spoko nie stresuję się aż tak swoim wyglądem tylko na samą myśl jak będę wyglądać w październiku mam ciary na plecach ;-) jestem ciekawa czy przekroczę 100 kg jak przy Milenie :dry: czy tym razem mój organizm będzie bardziej dla mnie łaskawy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry