reklama

mamusie grudniowe:)

Witam chłodno poniedziałkowo :-D

wreszcie skończył sie ten zaduch i cholerne upały aż chcę się żyć :-D

u mnie skończył się remont i teraz zabieramy się do wielkiego sprzątania i może w przyszły weekend będę już u siebie w mieszkanku :tak:

reklama
taa i znowu zima :dry: chcąc opisać jak bardzo boli mnie łeb z okazji niskiego ciśnienia, musiałabym być bardzo wulgarna, a to brzydko :cool2:

uprzejmie proszę o powrót upałów!
zadziwiające, jesteśmy tak mocno wierzącym narodem, a i tak modlitwy o piękną pogodę najbardziej sprawdzają się zupełnie gdzie indziej, zwłaszcza w tym wakacyjnym okresie... buu :eek:

ech oby do urlopu...

Pozdrawiam Was mocno!

no my jedziemy na wakacje w przyszly piatek i lipiec ma byc do d... :angry: jedziemy na dwa miesiace, wiec mam nadzieje, ze troche tego slonca bedzie.

milka
, ciesze sie, ze koniec :-) mow, jak wyszlo i czy zadowolona jestes. a koniecznie zdjecia wklej!!!

anitko
, kissss

anita - ciii fajnie jest, chociaż nie pocę się jak dzika świnia po zrobieniu kilku kroków ;-)

aenye - 2 miesiące wakacji, na bogato widzę :-D a gdzie jedziecie?

jak uporam się ze sprzątaniem, przyjedzie moja nowa kanapa to pstryknę zdjęcia i wkleję :tak:

haha, no na bogato! domek w lesie na kaszubach (zdunowice) :-) przeca ja nie pracuje, a z dzieciarnia w domu sie kisic dwa miesiace wakacji, kiedy przedszkole jest zamkniete, to zgroza! i z rodzicami jade, i babcia i ciocia, wiec koszty podzielone. chociaz za darmo nie jest, to dla dzieci raj bezcenny.

za to wakacje w cieplych krajach ;-) nam w tym roku nie wyjda i serce mnie az boli. kurka. no ale kiepsko z kasa, towarem, nie mamy czego sprzedawac normalnie, zero intexu, na ktorym zarabiamy najwiecej. cholera :-( i plany domowo-nowo-mieszkaniowe tez odlozone na kolejny rok - dwa znow :-( marzy mi sie malenki domeczek z kawalkiem trawnika, no, dla tych gzubow szalonych moich...

anitko - hehe, mi się tez marza upały, ja dopiero wtedy żyję, jak jest 20 stopni to się trzęse z zimna;-). Serio. ps - Kiedy wreszcie do nas zawitasz?

aenye - a co się z intexem stało? Zazdraszczam domku i współczuję braku ciepłych krajów.
Mi się marzy wypoczynek, już gdziekolwiek, ale nie moge dojść do porozumienia z małżem ostatnio, mamy zupełnie inne priorytety. Ja chcę nie wydawać na nic kasy tylko spróbowac odłożyć na jakiś wypoczynek, on chce się zapożyczać jeszcze bardziej niż jesteśmy i budowac garaż.
Ku rwa auto ważniejsze niż moje zdrowie psychiczne, choć mu mówię i przypominam,że długo to ja tak nie wyrobię - od listopada na urlopie nie byłam:-(:-(
Stanęło na tym,że pan mąż robi co chce bez konsultowania ze mną, a ja zapier dalam w kołowrotku bez opcji odpoczynku:-( Bo nawet jeśli wezmę urlop to sory, co to za odpoczynek w domu? W garach, praniu i sprzątaniu?

Miłka - foty koniecznie!!!

W ogóle to wczoraj byłam u lekarza, brzuch mi wysiada, mam nadkwaśność, zgagę, boli, piecze itp. Za tydzień usg, podejrzenie wrzodów żołądka lub dwunastnicy albo kamienie mi się odnawiają w drogach żółciowych. Albo jeszcze coś gorszego. I ch uj.

Ostatnia edycja:
hej

jak milo was poczytac laski:-D

ja teraz caly czerwiec mam mega zapiernicz bo urlopy sie zaczely, ale nic to wyjezdzamy 2 lipca do gdyni na miesiac, tzn ja z dziewczynami na miesiac a T na 2 tygodnie, wiec jakos zyje nadzieja:-D

u mnie dziewczyny oprocz zajec dodatkowych w przedszkolu chodza na basen, na plastyczne i balet, w przyszlym roku tez jakos tak bedzie zobaczymy...

u nas jest mnostwo roznych zajec, tylko czas trzeba miec na wozenie i kase oczywiscie, no i dzieci musza chciec, ale moje to niewyzyte
wychodzimy rano wracamy o 19 i jakos dopiero wtedy zmeczone sa:szok:

Hani jedna laryngolog stwierdzila ze trzeba usunac 3 migdal, ja jakos do konca nie jestem przekonana, po wakacjach musze sie jeszcze z kims skonsultowac, niestety obie moje panny maja alergiczny niezyt nosa sa prawie non stop na p/alergicznych lekach i pewnie jakies testy bedziemy robic

milka gratuluje Helenki, super imie:-D

eee i to chyba na tyle

aenye - to tylko pozazdrościć takich wakacji też bym chciała ale remont pożarł nasze oszczędności :dry: dziwnie u Ciebie z przedszkolami u mnie są wakacyjne dyżury i możesz dzieciara i przez całe wakacje do przedszkola posyłać jeśli masz ochotę ;-)

Dita - proszę mnie tu natychmiast zadbać o siebie!!! co Ty w niewoli pracujesz i mieszkasz czy jak :wściekła/y:

atol - znam ten ból, młoda miała testy ale wszystkie wyszły negatywnie co nie zmienia faktu, że jak z nią wczesna wiosną wleziesz do parku to woda jej cieknie z nosa :dry: chyba powtórzę jej na razie tylko IG całkowite i tyle, a migdał też mam niby usuwać ale też nie jestem jakoś do tego przekonana

a co do imienia dziękuje ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry