reklama

mamusie grudniowe:)

chyba żadna nowość...

Pingwinek zadzwon do Funduszu i się dowiedz... śląski razem dzieci nie wysyła, u Ciebie moze być inaczej... Koszt też zalezy na pewno od miejsca, teraz w październiku jedzie Mai kolega z przedszkola do Rabki na 3 tyg, jego mama płaci za siebie 85zł/doba jakby nie liczył 400-500zł nie wyjdzie...

reklama
Hej
Nocka Sary przespana w calosci,bez zadnej inhalacji. Wiec kolejny atak zazegnany, a ja spokojna i z satysfakcja ze moja intuicja mnie nie zawiodla,zeby jej nie zostawiac w szpitalu :-)

pingwinku, super :-) dopiero doczytalam i okropnie ci wspolczuje. wlasciwie to Sarence.. i wywiedz sie o sanatorium, zmiana powietrza dobrze im zrobi. dziewczyny maja racje.

Milka
, jak sie czujesz? to juz niedlugo, co? pekasz ciut? bedzie cesarka czy SN? jenysku, az ci zazdroszcze!!!!!

u mnie jak na razie zero objawów, nastawiam się na SN i mam nadzieję, że się uda :tak: w czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy coś się dzieje :dry:

niestety mam już łożysko III stopnia i do terminu nie pociągnie :dry:

marzy mi się 1 październik :-) zobaczymy :-)

no zobaczymy jak z tym łożyskiem jak coś to mnie pewnie na patolodżi położy :dry: dlatego mam nadzieję, że się zlituję młoda nad mamą i postanowi sama się zebrać, wg ostatniego USG ma już 3040g więc wyłazić już może :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry