Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytanko - która z was puściła młode do pierwszej klasy? (Ja tak)

), bo pani Jola oboje chciała zostawić koniecznie w zerówce z powodu właśnie ,,odbierania dzieciństwa". No ale że my tak zdecydowaliśmy, to ostatecznie p. Jola Piotrusia też zapisała do pierwszej - bo by się zapłakał bez Nati (takie to papużki-nierozłączki przez całą zerówkę były;-)). No i mam od p. Joli oczywiście zapowiedziane,że jak będzie coś źle, jak nie będą dawać sobie rady, jak będą tęsknić do zabawy itp itp to będzie to moja wina. W żartach ofkors, bo p. Jola to naprawdę fajna i kochana nauczycielka. Miała moją Alę przez 3 lata, Natalkę w zerce no i miałaby ją w pierwszej, ale ze względu na synka Piotrusia poszła na rok na urlop a Nat i Piotrka wzięła (za namową p. Joli) pani Edyta, może już nie tak kochana, ale wydaje mi się dobrym i doświadczonym pedagogiem z dobrym podejściem do dzieci. Zreszta mnie tez uczyła, hehe, techniki w 7-8 klasie, ale wtedy dopiero zaczynała przygodę z naszą szkołą.
- hihi, buziaki dla Asiheh, właśnie ja nie bardzo rozumiem tego stwierdzenia że zabieram małej dzieciństwo.
), poza tym nasi rodzice mieszkają niedaleko więc na spokojnie mogą odbierać dzieciaki po szkole.
hihi i jest ok. W molochu takie dziecko-ofiara zwykle ofiarą pozostaje). Każdy zna każdego na wylot, panie znają słabe strony dzieci, pomagają jak mogą, bo muszą dbać o wysoki poziom kształcenia (bo od kilku lat szkole grozi zamknięcie). Poza tym wiejskie szkoły mają dofinansowania do nauki j. obcych, do obiadów (1 obiad kosztuje 2,5 ;-)) itp.
Dziewczyny, skąd by tu wziąć pieniądze?;-)![]()