• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

hehehe no to czekam dalej ;-)
ja juz mam praktycznie wszystko, ewentualnie ten szlafroczek, no i apteczne pierdoly.
nawet juz lampke dla malego mam ;-) ale musial pasowac do naszej sypialni, wiec nie jest zbyt meska ;-) ;-) ;-) huehueue.
musze sie tylko zdecydowac, jak ja zawiesic i pokaze wam caly kacik pozniej :-)

Roni - super, ze Marek zostal! buzka dla niego. a w styczniu to dokad on wyjezdza?

reklama
ja tez polamana. mowie wam, od kilku dni nie moge. bez kitu. kurfaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mnie napieprza kregoslup... no i zebra w standardziku.... przysiegam, nawet jak leze to mam dosc; wstaje rano, a co bolalo, tak boli. a maly to juz sie taki Rozpychalski zrobil, ze masakra. nawet w (biodra?) dostaje, po nerach i w ogole. nie moge siedziec spokojnie przy kompie, ba, nawet przy stole, jedzac - bo mnie od srodka bombarduje przekazem "DO PIONU, MAMUSKA!". a dzisiaj przeszedl samego siebie - nie moglam sie wysikac normalnie!!! tak mi skakal w brzuchu!

super to slodkie jednak ;-) zeby nie bylo ;-)

sugar - no bo ja sie wybieram na porodowke niedlugo ;-) 1 grudnia jade tam z torba i mnie nie wyrzuca, poki nie urodze ;-) (joke). ale serio, mam zamiar od 1 grudnia aerobik, zeby wylazl szybko. ale na razie nie widac, zeby Filip mial ochote poogladac mnie od zewnatrz.

Hej babeczki moje kochane! Ale je mam urwanie glowy. Mam do opanowania dwie lobuzice, a jestem sama. Macieja pojechal...:-(:-(:-(. Rano jestem tak zmeczona po nocy, ze pol dnia dochodze do siebie i nie mam na nic sily. W chalupie balagan jakich malo. Z utesknieniem wspominam jak jeszcze niedawno mialam instynkt gniazda, mimo dolegliwosci duzo energii. Marianka zaczela miec kolki, i to nad ranem. Norma to 4-5 rano. Jeszcze na buziulce wyszly jej potowki, nie wiem czemu. a moze to skaza bialkowa? Musze sie dowiedziec. Teraz niestety bede troche rzadziej na bb,zbyt duzo obowiazkow.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

JASIU NA SWIAT MARSZ!!! RAZ DWA RAZ DWA RAZ DWA...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry