reklama

mamusie grudniowe:)

..aeyne CUDOWNIE, aż mi łezki napłyneły za twoje szczęście tak bardzo sie ciesze że wszystko ok a twój opis mówi że Twoja kruszynka poprostu chciała Ci wynagrodzisz wszystkie nerwy i cały niepokój swoim fikaniem. Duża buzia dla was i samych tak radosnych chwil jakie przeżywasz teraz.

reklama
aenye Ja wiedzialam, ze bedzie dobrze, czulam to. Baaaaardzo sie ciesze Twoim szczesciem!!! Az mam od rana dobry nastroj. Geba mi sie cieszy od samego raa ;D

dziewczynki, przyszle mamusie, kochane jestescie... :) :) :)

ja tez od rana chodze uskrzydlona... w nocy budzilam sie kilka rany i spac z emocji i szczescia nie moglam :) :) :) ide dzis zrobic odbitki zdjecia, coby je ze soba nosic, i w rodzinie rozdac ;-)

od dzisiaj bede sie podpisywac - Uskrzydlona ;-)

dziewczyny poweidzcie mi jak to jest na usg na tym etapie widac naprawde malego czlowieczka? raczki, nozki jak sie rusza? czy raczej zamazane kropki? ja widzialam dzidzie jako kropeczke, a usg mam za dwa tyg dopiero i strasznie jestem ciekawa :)

kicia, obejrzyj moje zdjecie na zdjatkach dzieciaczkow. jest niewyrazne, ale swietnie widzialam raczki, nozki, tulow i glowke :) glowka najwieksza :) :) :) ale jak pojdziesz dwa tygodnie to bedzie wszystko przepieknie widac :) cala Kruszynke!

ja sie zakochalam :) :) :) :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry